Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16. 3. 2021 – David

16. 03. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Muži budou v mírné přesile. Ovšem i další pohled bude zajímavý. Především půjde o to, že v převaze budou teenageři, kteří se rozhodnou ukázat, že na to rozhodně mají a že se generačního souboje nebojí. Bude věk výhodou, nebo naopak minusem pro další taktizování a hodnocení? K plotnám všech tvarů a velikostí se tentokrát postaví ti, kdo v Praze a středních Čechách chtějí ukázat, že mají na vítězství. Kdo nakonec zvítězí? Mládí, nebo zkušenost?

A jak si poradí s úkolem týdne, kterým je příprava a zakomponování palačinky do menu tak, aby nikdo nepoznal, že jde o jídlo navíc? Občas je složitější poradit si s úkolem týdne, který je jednoduchý, než s tím, který vypadá komplikovaně. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 16. 3. 2021 – David:


Prostřeno – 16. 3. 2021 – DavidV úterý 16.3.2021 uvaří v pořadu Prostřeno David (18), který studuje obor kuchař-číšník. Do pořadu se přihlásil sám, protože touží po tom ukázat, že i teenageři umí nejen uvařit, ale také pohostit. Kromě toho v rámci zábavy zahraje na klavír, zazpívá.

Multitalentovaný David bude silným soupeřem a jde o to, jak s jeho performancí nejen v kuchyni ostatní naloží. Těší se na nové lidi, které u stolu potká, svou účast v Prostřeno! bere jako velkou výzvu. Jak se Davidovi bude dařit a jak jeho snahu o to být nejlepší ocení ostatní? Dívejte se už v úterý.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří David, v úterý 16. 3. 2021 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16. 3. 2021 – David:

Prostřeno – 16. 3. 2021 – David
Prostřeno – 16. 3. 2021 – David
Prostřeno – 16. 3. 2021 – David
Prostřeno – 16. 3. 2021 – David
Prostřeno – 16. 3. 2021 – David
Prostřeno – 16. 3. 2021 – David
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !