8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 10. 2. 2023 – Vít

10. 02. 2023 | Poslední díl
Jen jediná studentka odborné školy mezi čtyřmi studenty. Tento týden bude souboj na nože. Půjde totiž nejen o vaření, ale také o budoucí stavovskou čest. Kteří studenti střední školy se zaměřením na gastronomii si poradí nejen se složitým menu, kterým se budou chtít prezentovat, ale také s úkolem týdne, kterým bude tento týden příprava mousse? Myši, nebo pěny?

Kdo úkol odhalí a komu bude hrát do karet právě tato volba? Budou mladí a nadějní kuchaři taktizovat, nebo si navzájem ocení jen své kuchařské umění a znalost řemesla, o což by mělo v tomto pořadu jít především? Studenti rozhodně ukážou a dokážou, že to s novou generací není tak špatné, jak se obecně tvrdí, předvedou, že zvládají dokonalé menu bez větších karambolů. Kdo ale nakonec odklopí pokličku, pod kterou se budou ukrývat peníze, je zatím ve hvězdách.

Prostřeno – 10. 2. 2023 – VítA jak se kdo popere s úkolem týdne, kterým je příprava mousse, a zakomponuje jej do menu tak, aby nikdo nepoznal, že se jedná o recept navíc? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 10. 2. 2023 – Vít:


V pátek 10. 2. 2023 uvaří v pořadu Prostřeno student Vít (19), který nyní studuje nástavbu. Je svobodný, ale zadaný. Bydlí ve Vlašimi a do školy každý den dojíždí. Tuto výzvu přijal, aby měl možnost zlepšit své kuchařské umění a mohl zvednout povědomí o tomto oboru, který studuje.

Pokud by vyhrál, tak by si koupil nové vybavení do pokoje. Jako zábavu si pro své hosty připraví práci s UV lampou s taženým karamelem (toto dělají na druhém oboru cukráři – je to na výrobu květů a zvířátek). Tato jídla si vybral, protože s velkou částí surovin v menu má zkušenosti. Bude jeho vyladěné menu úspěšné tak, jak si sám představuje? Sledujte už v pátek.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Vít, v pátek 10. 2. 2023 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 10. 2. 2023 – Vít:

Prostřeno – 10. 2. 2023 – Vít
Prostřeno – 10. 2. 2023 – Vít
Prostřeno – 10. 2. 2023 – Vít
Prostřeno – 10. 2. 2023 – Vít
Prostřeno – 10. 2. 2023 – Vít
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !