8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno – 23.10. 2012

23. 10. 2012 | Televizní tipy
„Bůh musí mít smysl pro humor, protože to, že ze mě udělal faráře, je důkaz,“ říká s nadsázkou první hostitel hodně bohatého VIP týdne, polsko-český farář Zbigniew Czendlik řečený Zibi, který oddával například Lucii Bílou.

Já jsem všežravec, otevřený všemu, mně nevadí nic, když jsou suroviny dobře vyladěné,“ říká o svých chutích vysoký chlap, herec Vladimír Kratina, milovník kvalitního vína.

Další host, která se objeví ve VIP Prostřeno s datem 23.10. 2012 zpěvačka Hanka Křížková je zase na maso a těší se na jehněčí, které podává pan farář, i když kvůli němu musí až na faru do Lanškrouna, kde Zbigniew Czendlik působí.

Hančino španělské menu ve VIP Prostřeno 23.10. 2012 je pro prvního hostitele španělská vesnice, kterou by spíš viděl někde v Mexiku. „Předkrm byl tak profesionální,“ říká pak o Hančiných tapas Zbigniew Czendlik, „že mám z toho komplex. Ale dělal jsem to s láskou,“ směje se.

Vladimír Kratina
uvaří ve VIP Prostřeno nimrodsko-rybářské menu z našich luhů a hájů, prostě vrcholně módní kreaci, která bude příjemným kontrapunktem k symbolickému výletu na Pyrenejský poloostrov.

A celé VIP Prostřeno bude korunovat večeře u Haliny Pawlowské, jejíž svérázný humor provází všechny čtyři večírky. Zatím lamentuje nad cestou do Lanškrouna, to ale ještě netuší, jak báječná společnost i menu ji i diváky čeká v úterý 23.10. 2012 v dalším bohatém VIP Prostřeno na Prima family.


Mile civilní katolický duchovní Zbigniew Czendlik vypadá spíš jako farmář než jako farář. To má ale svůj důvod, protože jde požehnat dobytku a hned si odnese mléko na lívanečky, které si naplánoval na závěr svého menu ve VIP Prostřeno s datem 23.10. 2012.


Jsem vlastně šťastný člověk, protože dělám povolání, jaké jsem si vysnila. Zpívám a zpívám ráda,“ svěřuje se hvězda muzikálů Hanka Křížková. Zpěvačka, herečka a moderátorka uspořádá ve VIP Prostřeno s datem 23.10. 2012 španělský večírek. Jako předkrm budou tapas, jedny s kozím sýrem a šunkou, další španělskou chuťovkou budou krevety a třetí zelené fazolky jamón, což je opět sušená šunka.

Sledujte VIP Prostřeno v úterý 23.10. 2012, kde uvaří a prostřou Zbigniew Czendlik a Hanka Křížková

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
uz se nemuzu dockat Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zase sledovat,dobrá 4Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles