Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9. 11. 2021 – Ivana

9. 11. 2021 | Poslední díl
Tři ženy a dva muži. Tedy ženy v mírné převaze a záleží na tom, jak se k plotně postaví muži a zda se nechají převálcovat, nebo jestli to vše bude úplně jinak. Servírovaná menu budou různorodá. Od jídel s nádechem Orientu přes italské dobroty až k české klasice. Moravskoslezští kuchaři zkrátka předvedou, co v kuchyni dovedou. A že toho bude hodně! Koho zaujme národní kuchyně, komu zachutnají dobroty z ciziny? A kdo se bude věnovat výhradně jídlu, kdo taktice?

A kdo zvládne připravit úkol týdne, kterým bude příprava kachničky? Kdo jako první odhalí, že se jedná o něco navíc? Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 9. 11. 2021 – Ivana:


Prostřeno – 9. 11. 2021 – IvanaV úterý 9. 11. 2021 uvaří v pořadu Prostřeno nezaměstnaná Ivana (32), která žije se svým synem a rozhodla se, že se o kuchařskou čest utká i proto, aby si pořídili nová kola. Jak se jí její podaří splnit předsevzetí? Společně sportují, jezdí na kole, chodí po horách, malují a užívají si život. Do pořadu se přihlásila sama, protože ji zajímá reakce lidí na její stolování a jídlo.

Dalším lákadlem je pro ni možnost výhry, jak již bylo zmíněno. Ivana se považuje za usměvavou a milou, jediné, co by v životě nesnědla, jsou dršťky. Tak snad je nikdo podávat nebude. Těší se na výhru, nové zkušenosti a možnost účinkovat v televizním pořadu. Už v úterý zjistíme, jak se jí bude dařit.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Ivana,
v úterý 9. 11. 2021 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9. 11. 2021 – Ivana:

Prostřeno – 9. 11. 2021 – Ivana
Prostřeno – 9. 11. 2021 – Ivana
Prostřeno – 9. 11. 2021 – Ivana
Prostřeno – 9. 11. 2021 – Ivana
Prostřeno – 9. 11. 2021 – Ivana
Prostřeno – 9. 11. 2021 – Ivana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !