8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8. 3. 2024 – Pavel

8. 03. 2024 | Poslední díl
Jediná žena mezi čtyřmi muži. Kdo s přehledem zvládne uvařit, pohostit, a komu se to moc nepovede? Kdo je hrdý na něco, co není pro ostatní soutěžící vůbec dobré? Jak zamíchá kartami úkol týdne, kterým jsou tentokrát buřty 100x jinak?

Zjistíme, jak se obyvatelé Ústeckého kraje umí postavit k plotně, co zvládnou vykouzlit a kdo bude taktikem týdne? Sledujte Prostřeno! v tomto týdnu a třeba zjistíte, že vše nemusí být výhradně české ani klasické, ale může to být světové a moderní. Nebo to bude úplně jinak?

Prostřeno – 8. 3. 2024 – PavelSoutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 8. 3. 2024 – Pavel:


V pátek 8. 3. 2024 uvaří v pořadu Prostřeno bezpečnostní partner prodejny Pavel Michalko (21), který žije ve stabilním vztahu s přítelkyní. Přes týden je v Praze a o víkendech jezdí domů k rodičům. Má hodně přátel, které považuje za součást své rodiny. Do pořadu ho přihlásil jeho kamarád, protože si z něj dělal Pavel legraci, že ho přihlásí do jiné reality show. Menu sestavil z jídel, která má rád.

Jako zábavu si pro své hosty připraví návštěvu hráze. Ve volném čase rád hraje tenis a fotbal. Baví ho lyžování, a když je doma tak playstation. Rád vaří bez receptů a nedodržuje postupy. Nebaví ho po vaření umývat nádobí a kuchyň. Bude jeho menu tím vítězným? Sledujte už v pátek. 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Pavel, v pátek 8. 3. 2024 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8. 3. 2024 – Pavel:

Prostřeno – 8. 3. 2024 – Pavel
Prostřeno – 8. 3. 2024 – Pavel
Prostřeno – 8. 3. 2024 – Pavel
Prostřeno – 8. 3. 2024 – Pavel
Prostřeno – 8. 3. 2024 – Pavel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !