8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava

8. 02. 2013 | Poslední díl
Kulinářské klání v Brně a blízkém okolí je napínavé do poslední chvíle. Na jihu Moravy se v pořadu Prostřeno sejdou čtyři ženy a jediný muž, který ale vydá za dva. Věkový rozptyl je veliký, nejstarší účastnici je 65 let, i když by jí je nikdo nehádal.

Nejmladší Petře je teprve osmnáct, ovšem předvede se jako zkušená kuchařka. Brněnská parta je od prvního dne soudržná, pak ale začne hrát a moc se snažit Alenka, až to ostatním leze na nervy. Své možná udělá i jedovatá kapka závisti, všechno kolem Aleny je prostě až moc dokonalé. Bude napětí gradovat, nebo dojde k usmíření?

Prostřeno 8.2. 2013 – MiloslavaSoutěž Prostřeno je bodově vzácně vyrovnaná, takže půjde o každý detail, o každý bod! V jídelníčcích převládají šťouchané brambory, které zřejmě na jižní Moravě „letí“, dvakrát je na menu brokolicová polévka, takže je s čím srovnávat. Ve finále nás ale čeká pštrosí hostina – co na to Moraváci? Risk je zisk?! Napínavé klání o 50 000 korun uvidíte každý všední den v obvyklém čase na Prima family.

Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava:


V pátek 8.2. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno důchodkyně Miloslava (65).
Na finále k Míle do Blanska přišli všichni pěkně vystrojení. Od hostitelky všichni čekali klasické babičkovské menu a trošku staromódní byt. Překvapení! Byt má švih a menu paní Miloslavy je zatím nejodvážnější, pro soupeře premiéra.

Miloslava totiž v pořadu Prostřeno s datem 8.2. 2013 servíruje pštrosa, o kterém se říká, že má výborné maso s úžasnými dietetickými vlastnostmi. I vývar, který se musí vařit až osm hodin, je ze pštrosa, jen výborné knedlíčky jsou z kuřecích jater.

Miloslava podává v pořadu Prostřeno s datem 8.2. 2013 vše domácí: také nudle, majonézu a pomazánky na obložené chlebíčky vyrobily její šikovné ruce. Přestože je Miloslava také trochu nervózní, úlohu hostitelky zvládá dobře.

Roman se v pátek 8.2. 2013 rozplývá nad křehoučkým a delikátním masem na kari. Hosty také těší, že nedostanou další brambory, ale rýži s omáčkou, jež Petře připomíná svíčkovou.

Miloslava není na sladké stejně jako Roman, shodou okolností vychladili skoro stejný nepečený dort. Kdo ho má lepší? A dojde u Míly na nezbytnou chvilku pravdy? Je to spíš dojemná omluva než účtování... Hádejte, kdo vyhraje 50 000 korun?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Miloslava,
v pátek 8.2. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava:

Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava
Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava
Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava
Prostřeno 8.2. 2013 – Miloslava
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles