MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 7.6. 2016 – Martin

7. 06. 2016 | Poslední díl
U prostřeného stolu se v Moravskoslezském kraji sejdou tři muži a dvě ženy. Tvoří mladou a pestrou partu, která místo taktizování bude dobře vařit, hostit a nalévat. Kulinářská laťka je tentokrát dost vysoko a schopnosti a invence amatérských kuchařů ze severu Moravy jsou celkem vyrovnané. A to jeden z kuchařů letos teprve končí gymnázium.

Prvním hostitelem je Ital, na kterého se musí s češtinou trošku pomaleji, ale řeč u stolu určitě váznout nebude, o to už se postarají policista Lukáš s živelnou Kateřinou – ti dva pusu skoro nezavřou. Ani úkol týdne není pro Moravany a Slezany nijak složitý, protože připravit nějakou „nízkokalorickou specialitu“ je pro vyznavače zdravého a moderního vaření denní chleba. Mezi účastníky je i jeden umírněný vegetarián, Lukáš se o odlehčenou kuchyni hodně zajímá.

Prostřeno – 7.6. 2016 – MartinPředvede to i v praxi? Dalším potěšujícím faktem moravskoslezského týdne je, že s kvalitním vařením koresponduje i úroveň bydlení, kde se bude Prostřeno! odehrávat. Kulisami tohoto klání nejsou žádné stísněné temné kouty, ale moderní a vzdušné domovy, kde se pohodlně vaří a příjemně stoluje. A kdo se bude ve finále radovat nejvíce? No přeci ten či ta, kdo od svých soupeřů dostane nejvyšší počet bodů. A body se tentokrát šetřit nebude… Co se to ale v pátek stane? Komu dá Kateřina pořádný záhlavec? Co ji tak naštve? Nebo je to legrace? Sledujte další Prostřeno!

Prostřeno – 7.6. 2016 – Martin:


V úterý 7.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Martin (19). Druhou soutěžní večeři připraví v maminčině kuchyni student gymnázia Martin. Nejmladší účastník se vůbec nemusí stydět, je vidět, že vaří rád a žádné školácké chyby nedělá. Vaří, peče, smaží a profesionálně prostírá, protože při škole brigádničí jako číšník a tak ví, co a jak.

Čtyřchodové menu mu ale přece jen dá v pořadu Prostřeno s datem 7.6. 2016 zabrat a u plotny se zapotí. Přesto s přehledem upeče domácí bulky, na což má docela vtipnou vychytávku, a k tomu udělá oblíbenou rodinnou vaječnou pomazánku, kam přidá dost česneku. Následuje další vývar s nudlemi a tentokrát i s játrovými knedlíčky, následuje plněná kuřecí kapsa špenátem a opečenými bramborami.

Maso z prsou zůstane překvapivě šťavnaté a poslední tvarohový dort je podle maminčina receptu. O zábavu se aktivně postará Martinova sestřenice, která naučí hosty kroky salsy, a temperamentní Ital Giorgio tanec určitě nefláká…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v úterý 7.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 7.6. 2016 – Martin:

Prostřeno – 7.6. 2016 – Martin
Prostřeno – 7.6. 2016 – Martin
Prostřeno – 7.6. 2016 – Martin
Prostřeno – 7.6. 2016 – Martin
Prostřeno – 7.6. 2016 – Martin
Prostřeno – 7.6. 2016 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !