8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 7.4.2017 – Tomáš

7. 04. 2017 | Poslední díl
V Jihočeském kraji se u prostřeného stolu sejdou tři ženy a dva muži. Týden zahájí Michaela, která je taktička, chce vyhrát a rozehraje velkou hru. Prý se ráda baví, hodně mluví a často se směje na celé kolo, je aktivní, během týdne změní nejen barvu vlasů, ale i vztahy ke svým soupeřům.

Hádá se s Lukášem, ale pak i s Tomášem, v pondělí se ale ještě k němu má natolik, až ho uvede do rozpaků. Úkolem týdne, který dá někomu docela zabrat, je paštika a nepodaří se ho utajit do konce týdne. Také budeme opět sledovat, v čem hosté přijdou na večeři a co to o nich vypovídá. Jihočeský týden je jako na houpačce, každého v kuchyni něco potrápí, výzvy jsou občas drsné a kritika nikoho nemine.

Prostřeno – 7.4.2017 – TomášHlavně od Lukáše a Míši, která vaří jako první, což jí hraje do karet. Kdo na jihu Čech nakonec vyhraje 60 000 korun a stane se hostitelem jihočeského týdne? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 7.4.2017 – Tomáš:


V pátek 7.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Tomáš (25). Vztah mezi vysokoškolákem Tomášem a taktičkou Míšou má od pondělka zajímavý vývoj. Zatímco na začátku ho v žertu skoro pasovala na svého manžela, postupně měnila názor a vynášela různé soudy.

Dokonce ho označila za homosexuála a nestyděla se ho na to přede všemi zeptat. Tomáš ale žije s přítelkyní, i když Míšu stejně stoprocentně nepřesvědčí a ta pokračuje ve svých pubertálních žertech dál. Dokonce hostitele donutí, aby si natáhl na hlavu prezervativ! A to se Tomáš, podle Lukáše pro změnu „podpantoflák“, tak snaží.

Mluví spisovně, nosí značkové oblečení a zajímá se o gastronomii. Co Tomášovi v pátek rozhodně nechybí, jsou pevné nervy… Dokonce přežije i onu velmi zvláštní výzvu svých soupeřů. Tomáš vaření miluje a snaží se ukázat to nejlepší, co dovede. Ale i on něco pokazí.

Hned přípitek, ale pokračuje dobře, jeho francouzský tatarák chutná i Míše, která to samozřejmě nepřizná. Cibulačku ale hostitel bohužel připálí. A jinak moc chutná líčka s kaší pokazí úplně zbytečně halabala servisem, škoda jeho dlouhé práce v kuchyni. Napraví to poslední chod, skvělé tiramisu? Jak dopadne hra na pravdu?

Kdo komu co řekne z plných plic? Vyjde Michaele její taktika a zvítězí nad Tomášem, kterému výhru opravdu, ale opravdu nepřeje? Kdo se bude v té zamrzlé atmosféře ve finále smát naposled? Sledujte premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku v 17.35 na Primě.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš,
v pátek 7.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 7.4.2017 – Tomáš:

Prostřeno – 7.4.2017 – Tomáš
Prostřeno – 7.4.2017 – Tomáš
Prostřeno – 7.4.2017 – Tomáš
Prostřeno – 7.4.2017 – Tomáš
Prostřeno – 7.4.2017 – Tomáš
Prostřeno – 7.4.2017 – Tomáš
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles