Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 7.11. 2013 - Václav

7. 11. 2013 | Poslední díl
Na jihu Moravy se v pořadu Prostřeno utkají tři ženy a dva mladí muži a svorně doufají, že v Brně a okolí nuda nebude. Všichni se dosyta najedí kuřat s brambory a z vývarů jim až půjde pusa šejdrem. Jako největší hráčka se jeví první hostitelka Martina.

Mezi ženami se vyjímá nejstarší křehká Jaroslava, která se přihlásila do kulinářské soutěže, přestože jí odstranili žaludek! Mladíci jsou zcela rozdílní: Václav pilně trénuje tzv. gaučink, zato Filip je tak cílevědomý, že dosáhl na sportovní stipendium v Americe. Také bydlí opravdu luxusně. Není to ale už moc? Co když to někdo nerozdýchá?

Prostřeno 7.11. 2013 - VáclavVšichni se v pořadu Prostřeno musejí svorně poprat se zadáním – udělat nějakou specialitu z veganské kuchyně, popelky v království vepřového masa. Nepatří do ní žádné produkty živočišného původu – takže ani mléko či vejce. Jak dlouho toto překvapení zůstane překvapením?

Dračice Monika se musí uchýlit k polnímu pychu a ještě si k tomu vymyslí legrační historku. A proč se kvůli ní soupeři ve středu a ve čtvrtek válejí jako poslední chod na stolech? To vše uvidíte na Primě v dalším týdnu s pořadem  Prostřeno!

Prostřeno – 7.11. 2013 – Václav:


Ve čtvrtek 7.11. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno číšník a budoucí kuchař Václav (20). Nejmladší amatérský kuchař Václav a tak trochu glosátor týdne si v pořadu Prostřeno občas protiřečí. Do soutěže Prostřeno se prý přihlásil, protože se mu nelíbilo, když lidé páchali nepravé svíčkové.

Václav v pořadu Prostřeno s datem 7.11. 2013 ale sám ale udělá svíčkovou z vepřové panenky, z hovězího to prý zatím neumí. Karlovarský knedlík zvládne dobře, Václavův salát je nejlepší salát týdne, drůbeží polévka s knedlíčky a nudlemi voní krásně, ale Václavovi jde v pořadu Prostřeno s datem 7.11. 2013 hlava kolem: je slaná, sladká, nedosolená, moc aromatická - prostě je těžké zavděčit se lidem všem.

I Václav musí v pořadu Prostřeno s datem 7.11. 2013 udělat nějakou veganskou pochoutku, stihne to? Krtkův dort je pracný a kuchař a pekař v jedné osobě nervózní, myslel si, že to bude větší brnkačka, všechno lítá. Zbydou vůbec nějaké skleničky na aperitiv? Václavova zábava připomíná školní družinu, pak ale přijde změna. Proč se musí Filip svléknout? To uvidíte v pořadu Prostřeno s datem 7.11. 2013.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Václav,
ve čtvrtek 7.11. 2013 od 18.00 na Primě

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 7.11. 2013 - Václav:

Prostřeno 7.11. 2013 - Václav
Prostřeno 7.11. 2013 - Václav
Prostřeno 7.11. 2013 - Václav
Prostřeno 7.11. 2013 - Václav
Prostřeno 7.11. 2013 - Václav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !