8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 6.3. 2013 – Ladislav

6. 03. 2013 | Poslední díl
Tentokrát se v malebném Jihočeském kraji sešla hodně pestrá pětka. Seriózní vysokoškolák David, trochu rezervovaná slečna Martina, bavič týdne, řidič autobusu Ladislav, duchem mladá důchodkyně a příjemná společnice Lída a nakonec švihácký, ale srdečný obchodník Daniel.

Na první pohled velmi nesourodá společnost si už od prvního večera v pořadu Prostřeno kupodivu sedla a nenašel se žádný taktik ani rýpal, který by vzácně soudržnou atmosféru zkazil. I kulinářsky to byla zdatná pětice, takže se všichni dobře najedli.

Prostřeno 6.3. 2013 – LadislavA zábava byla v pořadu Prostřeno pestrá, dva muži se překonali, jednou čeká soupeře bobová dráha a podruhé krmení dravé zvěře – českokrumlovských medvědů. A finále? Budete překvapeni. Jde o vyhranou sázku, na níž vydělají opravdu všichni. V žádném případě neprohloupí ani diváci, když si nenechají ujít jihočeský týden s Prostřeno v obvyklém čase na Prima family.

Prostřeno 6.3. 2013 – Ladislav:


Ve středu 6.3. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno autobusák Ladislav (34). Bodrý řidič autobusu z Vyššího Brodu si v pořadu Prostřeno s datem 6.3. 2013 troufne jen na tři chody, prvním z nich je pochoutkový salát, jak ho má Ladislav rád.

Salát udělá také k hlavnímu chodu, což je řízek v jogurtu a šťouchané brambory. Tato příloha je evidentně hit i v jižních Čechách. Ladislav je nervózní, ochutnává, zbyde ještě něco na hosty? To zjistíme již ve středu 6.3. 2013 v pořadu Prostřeno.

Ladislav má v pořadu Prostřeno s datem 6.3. 2013 časové prodlevy a jako hostitel mezery. Řízek v jogurtu je ale dobrý nápad, maso je krásně šťavnaté. Hosté by kuchaři prominuli, že zapomněl osolit brambory a trochu nestíhá, vadí jim ale Láďova občas drsná přímočarost a nízké sebevědomí, které prozrazuje vtipkováním na vlastní účet a srážením svého výkonu.

Ovšem bez „třídního šaška“ Ladislava by byl týden v pořadu Prostřeno mnohem méně zábavný, uvědomují si zároveň soupeři. Jeho nepřehlédnutelná postava je kořením soutěže. Kvůli své hmotnosti se Ladislav nezúčastní ani vlastní aktivní zábavy – ve středu 6.3. 2013 pozve kolegy na bobovou dráhu – prý by se zastavil až v sousední vesnici.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Ladislav,
ve středu 6.3. 2013 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 6.3. 2013 – Ladislav:

Prostřeno 6.3. 2013 – Ladislav
Prostřeno 6.3. 2013 – Ladislav
Prostřeno 6.3. 2013 – Ladislav
Prostřeno 6.3. 2013 – Ladislav
Prostřeno 6.3. 2013 – Ladislav
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles