Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 3.9. 2012 – Martin

3. 09. 2012 | Poslední díl
Další premiérové Prostřeno se bude odehrávat v týdnu od 3.9. – 7.9. 2012 v Praze a středních Čechách, kde prostírají dva muži a tři ženy. A jak už to tak v pořadu bývá, někdy se na meníčkách sejdou podobná jídla a suroviny. Nejčastější přílohou jsou brambory. Jednou budou domácí bramborové krokety a jednou rýže – bohužel nedovařená.

Prostřeno - pondělí 3.9. 2012 - Martin:


V pondělí 3.9. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno prodavač Martin (30). Martin je nesmělý, ale léčí se. V Čechách žijící Slovák pracuje jako prodavač a pokladní a považuje se za kliďase. Jaké má zkušenosti s vařením, aby si splnil sen o cestě do Španělska? „Vařím už docela dlouho, asi sedm osm let,“ říká a my mu věříme. V soutěži vítá ženy, s nimiž si lépe rozumí.

Prostřeno 3.9. 2012 – MartinMartin uvaří česko-slovenské menu s prvky cizích kuchyní. Po plněné paprice nastudeno následuje kuřecí vývar. Kuřecí obsahuje i soté s brokolicí a nivou, jídlo zakončí řecký salát a dvoubarevný pudink.

I když Filip doufá, že pomazánka v plněné paprice nebude vajíčková, doufá marně. Ale bude i se šunkou a s celým máslem! Žádná dieta, milí Pražáci. Jak dopadne soté? Hostitel by mohl narazit s brokolicí i nivou.


Kupované nudle v pořadu Prostřeno 3.9. 2012


Všimnou si soupeři, že v polévce dochucené kostkou plavou kupované nudle? Zjistí, že jsou koupené také americké brambory? Bude partičce u milovníka plyšáků chutnat? K bílému masu by víc pasovalo bílé víno, ale Martin má jen červené, protože ho má radši. Bílé naštěstí donese Filip. A moučník?

Zasloužil by si pravou šlehačku a delší lžičky, více cukru a prý méně banánů. Martin si hostů přehnaně nevšímá, „s pivem ani nepočítal“. Aktivity jsou vděčná zábava, snad se na vinohradské půdičce rozproudí.

Nenechte si ujít další Prostřeno s Martinem
odvysílané 3.9. 2012 v 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle