Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 3.5. 2013 – Eva

3. 05. 2013 | Poslední díl
Jediný muž, který prostírá v pořadu Prostřeno na Zlínsku, se jmenuje Schön, což německy znamená krásný. Jaroslav má rád všechno krásné už z podstaty – je to fotograf. Krásně fotí, bydlí a také peče. V pátek se polituje, že dámy dostatečně neocenily jeho pekařské umění a nepochválily ho za jeho houstičky a koláčky. Své soupeřky dokonce nazve fúriemi a saněmi.

Dvě ze čtyř žen jsou čtyřicátnice a obě Jany, ale nepletou se, protože nemohou být rozdílnější. První je černá, druhá blonďatá, první nemluvná a uzavřená, druhá vstřícná a upovídaná. A ještě něco se na Zlínsku sejde dvojmo: dva dny po sobě bude v pořadu Prostřeno svíčková s kynutým knedlíkem.

Prostřeno 3.5. 2013 – EvaAspoň budou mít účastníci s čím srovnávat! Která svíčková bude lepší? Magdina, nebo Evina? A jak to zamává s body a pořadím? V dalším premiérovém týdnu oblíbeného cyklu Prostřeno se také podává dvojitá porce umělecké zábavy. Uvidíte, když budete od 18.00 poctivě sledovat Prima family!

Prostřeno – 3.5. 2013 – Eva:


V pátek 3.5. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno dělnice Eva (36). Poslední soutěžící, sympatická Eva, se zatím v soutěži Prostřeno moc neprojevila, ale soupeři ji považují za zručnou kuchařku.

Eva na sebe v pořadu Prostřeno s datem 3.5. 2013 prozradí, že pracuje v továrně na výbušniny, tak to snad žádný výbuch nebude! Čím Eva překvapí v pátek 3.5. 2013 ve svém domě?

Eva v pátek 3.5. 2013překvapí, ale ne tak, jak zamýšlela, když plánovala své tři chody
. I ve finále se totiž bude podávat svíčková! Ale tentokrát opravdu z pravé svíčkové, s kynutými knedlíky, jako byly včera.

Jednou vařenými v páře, jednou ve vodě. Takže nás čeká v pořadu Prosřeno duel tradičních českých jídel. A před tím vydatný a ocukrovaný salát s kuřecím masem, těstovinami, zeleninou, ananasem, majonézou a jogurtem a nakonec „sladké pokušení“ ze slepených sušenek se zakysanou smetanou.

Bude to stačit na vítězství? Jak moc pomohou Evě její hezké a talentované děti, které pro hosty uspořádají v obýváku malý popový koncert? To vše a ještě více se dozvíte v pátek 3.5. 2013 v pořadu Prostřeno!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Eva,
v pátek 3.5. 2013 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 3.5. 2013 – Eva:

Prostřeno 3.5. 2013 – Eva
Prostřeno 3.5. 2013 – Eva
Prostřeno 3.5. 2013 – Eva
Prostřeno 3.5. 2013 – Eva
Prostřeno 3.5. 2013 – Eva
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles