8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 3.11. 2016 - Jirka - Praha a Středočeský kraj

3. 11. 2016 | Poslední díl
V Praze a Středočeském kraji se kolem prostřených stolů sejde ryze mužská pětka a také nezadaná. A ačkoliv je to pánská jízda, skladba menu tomu příliš neodpovídá. Bude to samé kuře, jednou pštros, panenka, dvakrát hrášková polévka, bramborová kaše, ale pořádné chlapské jídlo žádné.

Zato se poprvé v historii pořadu budou podávat opravdoví šneci! A bez ulity… Roman nejí rajčata, ale tenhle týden se jich nají požehnaně, a dokonce je zčásti sám zařadí do svého předkrmu. Ani zábava není moc testosteronová, Roman dokonce nosí kolegům kytky, Jan je zase servíruje. Legrace bude ve finále, kdy Mikuláš slaví dvacáté narozeniny a boduje buď jedničkou, nebo desítkou.

Prostřeno 3.11. 2016 - Jirka - Praha a Středočeský krajŽádné kompromisy. Přizná to svým soupeřům? V sobotu se tahle chlapská partička sejde znovu dohromady. Snaživý živočichář Martin, postarší homosexuál Roman, který pracuje jako uklízeč, kritický kurýr Jirka, nezaměstnaný mladíček Honza a lehce výstřední a nevyzpytatelný Mikuláš. Dojde na reparáty vaření, ale i detektor lži. Budou pánové v otázkách na tělo upřímní, anebo je detektor usvědčí ze lži?

Prostřeno – 3.11. 2016. – Jirka:


Ve čtvrtek 3.11. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Kurýr Jirka (30). Jiří pozve své hosty do uklizeného, na mužské poměry až načančaného malého bytu na Kladně. Vařit asi umí, o jídle také něco ví. Je ale nervózní a na hlavní chod se hosté načekají. Hlavní „minutka“ se protáhne na hodinu a půl a tak se pánové vyjdou provětrat kousek od paneláku, kde se čtvrtá večeře odehrává. Jakých chyb se Jiří dopustí?

Zaprvé připálí svůj předkrm (slaný závin á la pizza) a nevychytá úplně pyré k hlavnímu chodu, které se pak oprávněně stane  - navíc u dlouho očekávaného jídla – docela velkým terčem kritiky. Z těch hutných a kašovitých jídel má prý Roman až průjem. Panenka a fazolky jsou přijaty o poznání lépe, i když hostitel snad půjde k řezníkovi maso reklamovat! Nějaké připomínky jsou, ale je to pořádný kus masa, na který se pánové po všech těch kuřatech docela těšili. Jaká bude polévka?

Již podruhé mají soupeři na programu hráškový krém, takže je možnost polévku porovnat, což se také stane. I tiramisu se dočká kritiky, hlavně za to, že je „po česku“, rovná se z pomazánkového másla, které je prý v dezertu cítit. Úkol týdne nebude tak pálivý, jak by měl být, a zábava ne tak zábavná, jak by si chlapi u stolu přáli. Proto Mikuláš ovlivní výrazně svým svérázným bodováním i výsledek čtvrté večeře.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jirka,
ve čtvrtek 3. 11. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !