8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26. 6. 2023 – Eva

26. 06. 2023 | Poslední díl
Nenechte si ujít Prostřeno! v tomto týdnu, které bude hodně o fast foodu. Tedy truck foodu. Protože se představí ti, kdo objíždějí nejrůznější letní akce a prezentují svou kuchyni mezi vámi. Pro vás tedy bude skvělým bonusem mrknout profíkům pod ruku, něco nového se přiučit a případně hodnotit podle toho, jak vám při poslední návštěvě jejich trucku chutnalo. Inspirujte se srdcaři, kteří dokážou na minimálním prostoru předvést neuvěřitelné představení a přesvědčit vás, že kuchyně nemusí být velká. Záleží na velikosti vášně, s jakou vaříte.

Jak se povede celý týden? Soutěžící budou bojovat možná nejen s taktikou, trémou, ale také úkolem týdne, kterým je v tomto týdnu zpracování kuřecího masa na grilu tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Budou se u stolu objevovat pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.50 a dozvíte se víc.

Prostřeno – 26. 6. 2023 – EvaSoutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 26. 6. 2023 – Eva:


V pondělí 16. 6. 2023 uvaří v pořadu Prostřeno media konzultantka Eva (27), která Cirkus burger spoluvlastní. Jejím největším koníčkem je vaření a cestování. Sama o sobě tvrdí, že je pozitivní, extrovertní introvert se smyslem pro humor.

Tuto výzvu přijala, aby podpořila food truck Cirkus burger, kde je spolumajitelkou a vymýšlí pro něj recepty. Těší se, že bude mít možnost poznat lidi z branže a užijí si společeně týden u dobrého jídla a zábavy.

Pokud by vyhrála, tak by vzala tým Cirkusu na malou dovolenou. Povede se Evě menu připravit před kamerou na jedničku a zaujmout hosty? A kolik bodů za své snažení nakonec dostane? Sledujte už v pondělí!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Eva, v pondělí 26. 6. 2023 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26. 6. 2023 – Eva:

Prostřeno – 26. 6. 2023 – Eva
Prostřeno – 26. 6. 2023 – Eva
Prostřeno – 26. 6. 2023 – Eva
Prostřeno – 26. 6. 2023 – Eva
Prostřeno – 26. 6. 2023 – Eva
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !