8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.4. 2019 – Petr

24. 04. 2019 | Poslední díl
Středeční večer si vezme na starosti řidič Petr. Ten brázdí Evropu s náklaďákem. A moc často není doma. A to se také bude řešit v jeho hostitelský den. Hosté budou překvapeni, že Petr s manželkou spí na matraci na zemi. V druhém pokoji totiž spí tchyně, která pomáhá v Petrově nepřítomnosti. A Petr si tak nějak uvědomil, že mu život utíká… Hosté budou zvědaví na Petrův kuchařský výkon. Sám totiž předešlé  večery kritikou nešetřil. A během večeře poznal, že to není žádná legrace, vařit před kamerou. Dojde i na slzičky a vůbec to bude večer nečekaných událostí.

Prostřeno – 24.4. 2019 – Petr:


Prostřeno – 24.4. 2019 – PetrVe středu 24.4. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Petr Švec (32). První muž pardubického týdne a třetí hostitel se vyučil jako instalatér a chvíli se jako instalatér také živil. Poté pracoval jako seřizovač a nyní je řidičem dodávkového nákladního vozu. Je ženatý a má dvě malé dcery – Nelinku a Adrianku.

Před pár měsíci se k nim nastěhovala tchyně, protože Petr je často mimo domov a manželka má hospodu. Tchyně jim proto pomáhá s výchovou dcer a péčí o děti a domácnost. Petra do pořadu přihlásila jeho žena.

Jednou společně sledovali televizi a Petr měl hodně nápadů, co by uvařil, pokud by byl v Prostřeno. Manželka neváhala a přihlášku za Petra vyplnila. Pokud by její muž vyhrál, tak by část peněz investoval do podnikání a část by padla na rodinnou dovolenou.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr, ve středu 24. 4. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.4. 2019 – Petr:

Prostřeno – 24.4. 2019 – Petr
Prostřeno – 24.4. 2019 – Petr
Prostřeno – 24.4. 2019 – Petr
Prostřeno – 24.4. 2019 – Petr
Prostřeno – 24.4. 2019 – Petr
Prostřeno – 24.4. 2019 – Petr
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles