Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.3. 2016 - Pavlína

24. 03. 2016 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se u stolu sejdou čtyři mladé ženy a jeden muž. Jsou to příjemní a veselí lidé, dokážou se pobavit a dobře uvařit. Někoho určitě zaskočí úkol týdne – tofu a sójové maso. Všichni si s tím ale pokusí nějak poradit.

Terezka dokonce s takovým úspěchem, že bude požádána o recept, přestože to je její kuchařská premiéra. Přesto si zásobu tofu doma nechce nechat a nabídne ho jako putovní surovinu Tomášovi, tomu ale něco takového domů do lednice nesmí!

Prostřeno – 24.3. 2016 - PavlínaA dobře udělá, protože on dostane za úkol připravit jen sójové maso, z něhož se pokusí usmažit svůj oblíbený řízek: „Snad něco ještě horšího než tofu je sójové maso.“ A Soňa si o něj zkřiví vidličku, k jídlu to vážně moc není. Ta navíc nevládne rukou, protože se při vaření tak řízla, že musí do nemocnice.

Je to ale taková frajerka, že i obvaz pojme jako módní doplněk - jednou má obvaz tyrkysový, pak žlutý a nakonec dokonce s puntíky! Celkově kultivuje a motivuje dámy u stolu, které si na svém zevnějšku dají také záležet... No a z toho zase profituje Tomáš, který si to v dámské společnosti užívá. Kdo nakonec vyhraje v téhle veselé partičce z Plzeňského kraje?

Prostřeno – 24.3. 2016 – Pavlína:


Ve čtvrtek 24.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Pavlína (20). Čtvrteční večer je už poněkud unavenější než včera, naštěstí Tomáš je takový společník, že dovede náladu zvednut a dodat holkám energii. Mladá maminka Pavlínka je odvážná kuchařka, zachutnala jí indická kuchyně a zkusí ji dopřát i svým hostům.

Na hlavní chod se v pořadu Prostřeno s datem 24.3. 2016 rozhodla uvařit kuřecí kormu, kam složila více receptů dohromady, takže k tomu přistoupila docela originálně. K masu bude jasmínová rýže a indické placky, které hostitelka sama upeče. Je to risk… Komu korma zachutná a kdo se nad talířem budou trochu kroutit a zadržovat smích?

Indická kuchyně prostě někomu chutná a jinému zase ne. Večeře ale začne v pořadu Prostřeno s datem 24.3. 2016 slibně – první chod, což je salátek s lososem je výborný a ryba je obalená semínky, což jí dodá báječnou oříškovou a nevšední chuť.

Tradiční je naopak polévka, vývar s domácími nudlemi, ale pro někoho je zelenina až moc tvrdá. Největší potlesk po předkrmu sklidí moučník, Pavlínčin „maskarpoňák s malinami“, který je prý jak z profesionální cukrárny.

Ocenění se dostane i zvolené zábavě, po níž hostům zůstanou ozdobené zástěry na památku. A ne snad, že by se Pavlína chtěla opičit, ale také se při vaření řízne, prst si ale zalepí (a ozdobí) sama…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Pavlína,
ve čtvrtek 24.3. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.3. 2016 - Pavlína:

Prostřeno – 24.3. 2016 - Pavlína
Prostřeno – 24.3. 2016 - Pavlína
Prostřeno – 24.3. 2016 - Pavlína
Prostřeno – 24.3. 2016 - Pavlína
Prostřeno – 24.3. 2016 - Pavlína
Prostřeno – 24.3. 2016 - Pavlína
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !