Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23.3. 2016 - Tomáš

23. 03. 2016 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se u stolu sejdou čtyři mladé ženy a jeden muž. Jsou to příjemní a veselí lidé, dokážou se pobavit a dobře uvařit. Někoho určitě zaskočí úkol týdne – tofu a sójové maso. Všichni si s tím ale pokusí nějak poradit.

Terezka dokonce s takovým úspěchem, že bude požádána o recept, přestože to je její kuchařská premiéra. Přesto si zásobu tofu doma nechce nechat a nabídne ho jako putovní surovinu Tomášovi, tomu ale něco takového domů do lednice nesmí!

Prostřeno – 23.3. 2016 - TomášA dobře udělá, protože on dostane za úkol připravit jen sójové maso, z něhož se pokusí usmažit svůj oblíbený řízek: „Snad něco ještě horšího než tofu je sójové maso.“ A Soňa si o něj zkřiví vidličku, k jídlu to vážně moc není. Ta navíc nevládne rukou, protože se při vaření tak řízla, že musí do nemocnice.

Je to ale taková frajerka, že i obvaz pojme jako módní doplněk - jednou má obvaz tyrkysový, pak žlutý a nakonec dokonce s puntíky! Celkově kultivuje a motivuje dámy u stolu, které si na svém zevnějšku dají také záležet... No a z toho zase profituje Tomáš, který si to v dámské společnosti užívá. Kdo nakonec vyhraje v téhle veselé partičce z Plzeňského kraje?

Prostřeno – 23.3. 2016 – Tomáš:


Ve středu 23.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Tomáš (40). Kachna byla včera a ve středu s ní začne svoji hostinu skladník Tomáš, jediný muž a nejstarší soutěžící plzeňského týdne. Hlavní surovinou jeho jemné předkrmové paštiky budou kachní játra. A drůbež bude i zlatým hřebem Tomášova českého menu, na tabuli se ocitne vzácná polodivoká perlička.

Ta se v pořadu Prostřeno s datem 23.3. 2016 povede, přestože holky ani moc netuší, co dostanou na stůl, nebo jak se jmenuje samec od perličky. Tomáš k perličce uvaří brambory a chutnou omáčku se šalotkou, takže nebude vůbec suchá.

Trochu vrásek mu ale přidělá moučník, kynuté knedlíky na páře, nezdá se mu, že těsto náležitě vykynulo a některé knedlíky prasknou. Ale nakonec třeba Soňa, která si hlídá konzumaci mouky, a tady je jí prý asi kilo, knedlíky s máslíčkem a cukrem s chutí dojí. Jak se jí vůbec daří?

Na palci má mohutný obvaz, ale náladu má v pořadu Prostřeno s datem 23.3. 2016 výbornou a ke svému zranění přistupuje kreativně. Obvaz jí ladí s kabelkou, na svém zevnějšku si vůbec zakládá a holky se s ní snaží držet krok. Hostitel Tomáš, původem Moravák, který je stále tahounem zábavy, se má na co dívat, občas ho ale brní uši. Ale nikdo se naštěstí nebere moc vážně…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš,
ve středu 23.3. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 23.3. 2016 - Tomáš:

Prostřeno – 23.3. 2016 - Tomáš
Prostřeno – 23.3. 2016 - Tomáš
Prostřeno – 23.3. 2016 - Tomáš
Prostřeno – 23.3. 2016 - Tomáš
Prostřeno – 23.3. 2016 - Tomáš
Prostřeno – 23.3. 2016 - Tomáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !