8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 23.2. 2017 - Robert – Královéhradecký kraj

23. 02. 2017 | Poslední díl
V Královéhradeckém kraji, většinou v podhůří Krkonoš, se potkají a utkají tři ženy a dva muži. Dvě ženy už překročily šedesátku, a ač jsou si věkem a zkušenostmi v kuchyni nejbližší, je to jako „hot a čehý“. Olga s Danou se projeví jako největší rivalky. Každá je totiž jiná a o něco mladší Dana u stolu hodně mluví a kritizuje, což leze na nervy nejstarší Olze.

Také to vypadá na parádní souboj vývarů s knedlíčky, ty budou na jídelníčku hnedle třikrát. Co ale všechny účastníky spojuje, to jsou četné zdravotní neduhy, handicapy i vážné nemoci, proto to u stolu místy vypadá jako v lazaretu, směje se Robert. Ten málem přišel o oči, jak uslyšíme.

Prostřeno 23.2. 2017 - Robert – Královéhradecký krajNěkdo kvůli svým zdravotním potížím ani moc nejí, rozlišit ale, co je indispozice, a co už taktika, to je spíš zadání pro psychologa. Dalším spojovacím článkem je úkol týdne - kynuté těsto, o který si budou soutěžící opět losovat. Snadné to rozhodně není, alespoň pro oba muže určitě ne. A kdo si v Královéhradeckém kraji povede nejlépe? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno 23.2. 2017 - Robert – Královéhradecký kraj


Ve čtvrtek 23.2. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno zedník, řezník a tesař Robert (37). Robert ze Dvora Králové má kupu dětí, fůru práce a dost starostí. Hosty pozve do velkého bytu plného dřeva, jako zedník a tesař si většinu úprav dělal doma sám. Robertova motivace vyhrát je obrovská. Je vyučený řezník a uzenář, ale přiznává, že v kuchyni spojené s jídelnou vaří tak jednou za uherský rok. Hodně se bojí úkolu týdne, snad se ale včera u Dany naučil aspoň základům kynutého těsta.

Hostitel je nervózní, docela citlivka, klepou se mu ruce. Přitom Robert není žádná třasořitka a umí vzít za práci, což dokáže při výzvě - štípání dříví. Na předkrm je místo ledového salátu, na který se už těší Dana, čínské zelí s kukuřicí, Robert si to prý nějak popletl. Kristýna si myslí, že se na ni snad všichni domluvili, protože ji v hovězí polévce čeká už třetí várka játrových knedlíčků, takže „skáče štěstím“. A hostitel se během svého vaření podělí s diváky o své smolné úrazy s očima, o které už v životě skoro přišel. Smůlu má trochu i při výrobě polevy na perník, ten od něho nikdo ani nečekal, nakonec si ale poradí.

A vršek málo sladkého dezertu ozdobí lentilkami, čímž chybu zčásti napraví. Robert hodně spoléhá na hlavní chod a panenkou s americkými bramborami, proto ho nepotěší hodnocení údajně vysušeného masa a dijonské omáčky, kterou se naučil v Irsku. Na tu je pyšný, proto ho nejvíce zklame Kristýna, z její kritiky je dost přešlý. A ještě ho čeká úkol týdne - buchty! Zvládne to? Každopádně snaha se cení…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Robert,
ve čtvrtek 23. 2. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !