Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16.6. 2020 – Soňa

16. 06. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! je tady a s ním i další vymazlené rodinné recepty. Také zajímavé životní příběhy a spousta nevyřčeného. Komu jde jen o výhru, a kdo se přišel do Pořadu pobavit? To poznáte už během prvního dne. A také životní příběhy, které se nad prostřeným stolem, prohýbajícím se pod dobrotami, budou řešit. Bude na vítězství stačit česká klasika se špetkou taktiky, nebo zafunguje mezinárodní kuchyně, okořeněná dostatkem sebevědomí?

Jak si všichni amatérští kuchtíci poradí s úkolem týdne, kterým je tentokrát příprava rajčat, respektive pokrmu z nich, a navíc zařazení takového pokrmu do vlastního jídelníčku, v duchu úsloví: Hlavně nenápadně? Jak jej nakonec jednotliví účastníci Prostřeno! zakomponují do svého menu, aby spolusoutěžící nepoznali, že jde o jídlo, které v původním jídelníčku uvedeno nebylo?

Prostřeno – 16.6. 2020 – SoňaKomu se úkol týdne podaří vhodně zařadit do své nabídky, a kdo snahu o jeho přípravu vzdá? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z diváků, pokud ovšem bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!  A navíc, natáčení stále ještě probíhá za přísných bezpečnostních podmínek. Jak ty změní atmosféru dní?

Prostřeno – 16.6. 2020 – Soňa:


V úterý 15.6. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno maminka Soňa (31). Na to, že o sobě Soňa tvrdí, že je pro každou legraci, k účinkování v pořadu přistoupí vážně. Nejde totiž o malé peníze a její početné rodince by se jistě hodily. A má i velkou šanci na výhru. Jako maminka početné rodiny jistě vaří každý den, takže u sporáku rozhodně není žádným nováčkem. Navíc si ráda užívá roli hostitelky, takže i v tomto směru budou její touhy naplněny měrou vrchovatou.

Má ráda sushi – což je s podivem, neboť tvrdí, že ryby zrovna dvakrát nemusí, ale vsadí na mezinárodní menu obsahující především klasiku z americké a francouzské kuchyně. Navíc takovou, která se v Prostřeno! objevuje poměrně často. Zaboduje?  A přizná se k tomu, že v Prostřeno! se již před lety objevila? Nebo si takticky tuto informaci nechá pro sebe? V úterý se to dozvíte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Soňa, v úterý 16.6. 2020 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !