8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15. 12. 2023 – Johanna

15. 12. 2023 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Tentokrát se u stolu, v kuchyních i při zábavě o vítězné vavříny utkají ženy, které svůj život zasvětily pomoci ostatním. Každá z nich se věnuje tomu, aby svět byl lepší místo k životu, a zvolila si pro to vlastní cestu. Všechny mají jasno, že by výhru daly do svých organizací, kterým se v současné době hodí každá koruna.

Můžeme se tedy těšit na taktiku a snahu vyhrát za každou cenu? Nebo jsou dámy natolik noblesní, že se taktizovat nebude, a všechny otevřeně přiznají, když se jim nezadaří, případně budou umět ocenit soupeřky, které zkrátka „vaří líp“? Adventní Prostřeno! bude plné pomoci, lásky a snahy pomáhat. A slavnostním úkolem týdne bude vánoční sladkost, která pořádně zamíchá přípravou.

Prostřeno – 15. 12. 2023 – JohannaMůže být jednoduchá, ale také pořádně složitá. Jak se s ní dámy vyrovnají a kde bude úkol týdne chutnat nejvíc? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.50 a dozvíte se víc.

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 15. 12. 2023 – Johanna:


V pátek 15. 12. 2023 uvaří v pořadu Prostřeno ředitelka společnosti Konsent Johanna Nejedlová, která chce šířit povědomí o tom, že ne opravdu znamená ne. Nabídku přijala, protože chce pomoct jejich organizaci a chce šířit povědomí o problematice sexuálního násilí. Výhru by věnovala organizaci, která by ji použila na svoji práci – workshopy na školách.

Zábava bude instruktáž, jak reagovat na obtěžování na veřejnosti. Tato jídla si vybrala, protože jsou to její oblíbené pokrmy od babičky. Bude její téměř staročeské menu stačit na výhru, nebo se mu dařit nebude? Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Johanna, v pátek 15. 12. 2023 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15. 12. 2023 – Johanna:

Prostřeno – 15. 12. 2023 – Johanna
Prostřeno – 15. 12. 2023 – Johanna
Prostřeno – 15. 12. 2023 – Johanna
Prostřeno – 15. 12. 2023 – Johanna
Prostřeno – 15. 12. 2023 – Johanna
Prostřeno – 15. 12. 2023 – Johanna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !