Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 14.6. 2016 – Radek

14. 06. 2016 | Poslední díl
Ve východních Čechách se utkají tři muži a dvě ženy. A je to opět pestrá a veselá společnost. Nejmladšímu soutěžícímu je teprve šestnáct, nejstaršímu dvaašedesát, ale je to docela číslo. Má o třicet let mladší ženu a uvaří dosti svérázné menu. Napětí do pořadu vnese první účastnice Simona, která čeká svého druhého potomka.

Na tom by ještě nebylo nic zvláštního, vždyť v Prostřeno! už několik těhotných žen šťastně odvařilo, ty ale neměly termín porodu v pátek! Simona je prostě odvážná a silná žena... Také se bude povídat o chuti psího masa a nikdo neušlehá šlehačku, ta prostě tentokrát stávkuje. A kdo z Východočechů vyhraje rodinnou vstupenku na Bosch Fresh festival? Ten, kdo připraví nejchutnější úkol týdne, což je libovolná fresh specialita.

Prostřeno – 14.6. 2016 – Radek:


Prostřeno – 14.6. 2016 – RadekV úterý 14.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno řidič Radek (45). Druhou večeři v pořadí podává Radek. Ten do svého soutěžního menu zařadil mimo jiné také kroupy, které se sice vracejí do módy, ale rozjede se kolem nich velká diskuse. Nejen hostitel byl překvapen tím, jak moc neznámé pro většinu hostů kroupy jsou. A co ještě bylo neznámé, to je název Radkova předkrmu. Zkratkou „broko“ hostitel pobavil a překvapil. A aby toho nebylo málo, středeční hostitelka Petra všechny šokovala tím, když se svěřila, že už jedla i psy. Hosté chvíli doufali, že si dělá legraci…

Udělá se v pořadu Prostřeno s datem 14.6. 2016 někomu špatně? Prý není proč – psí maso je údajně výborné a Petra psy miluje – hlavně prý ty živé. Když si odmyslíme tuto nekorektní kulinářskou debatu, co ještě hosty v úterý čeká? Nealkoholický welcome drink, který zohlední především maminku v očekávání a adolescenta Radima, ale také se v něm skrývá úkol týdne – to ale zatím ví jen Simona, protože ta zadání neprozradila. Výborný je hodně silný hovězí vývar, kam hostitel nestihl udělat domácí nudle, ale předvedl jak na to a díky domácím zásobám si poradil.

Krůtí maso s medovou marinádou bylo v pořadu Prostřeno s datem 14.6. 2016 poněkud vysušené, peklo se patrně moc dlouho. Francouzský šmrnc mají palačinky s pomerančovou omáčkou, ale Jiří se opět nedočká své požadované šlehačky… Radek mu chtěl vyhovět, ač šlehačka nebyla v plánu, ale bohužel se srazila. Dočká se Jiří konečně zítra?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radek,
v úterý 14.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 14.6. 2016 – Radek:

Prostřeno – 14.6. 2016 – Radek
Prostřeno – 14.6. 2016 – Radek
Prostřeno – 14.6. 2016 – Radek
Prostřeno – 14.6. 2016 – Radek
Prostřeno – 14.6. 2016 – Radek
Prostřeno – 14.6. 2016 – Radek
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !