Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14.6. 2013 - Jan

14. 06. 2013 | Poslední díl
Po převážně ženských Prostřeno přijde vzácná výjimka. Na jihu Moravy se na Brněnsku utkají čtyři muži a jedna žena. Mezi nimi dva Janové a indický vegetarián, který v partě milovníků masa působí jako bílá vrána. I když Bangladéš opustil před více než dvaceti lety, u svých stravovacích návyků zůstal. Zbydou na něho jen přílohy, pečivo, nakládané okurky a krémové polévky, které navíc příliš nemusí. Sladkostem rovněž neholduje. Je jasné, že Mohsin během natáčení pořadu Prostřeno neztloustne a ani hosté se u něho doma ve středu nepřejedí.

Čtvrtek a pátek opět ozvláštní kouzlo nechtěného: Tereza i mladší Jan mají velmi podobné menu, identický hlavní chod. Hosté tedy mohou srovnávat. Bude si Tereza připadat jako růže v trní? Natře to jediná žena mužským soupeřům? Přesvědčte se na vlastní oči v gastronomicky zajímavém Prostřeno z Brna a okolí.

Prostřeno 14.6. 2013 - JanProstřeno – 14.6. 2013 – Jan:


V pátek 14.6. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno Jan mladší (30). Brňák z Bystrce Jan - podnikatel a milovník hudby, je velký sympaťák a přes své mládí trojnásobný otec. Má v pořadu Prostřeno s datem 14.6. 2013 velkou trému a náhodou skoro stejné menu jako včerejší hostitelka.

Pány další krémová polévka nepotěší. Josefovi připadá žampionový krém jako „kal, co odtéká do kanálu“. Ani Moši nejásá – nejí totiž houby. Zato konfinované kachní rillettes jsou v pořadu Prostřeno s datem 14.6. 2013  vynikající.

Na hovězí na červeném víně má Jan dokonce připravený základ demi glace. Čí dušené hovězí s kaší hostům zachutná víc? Jeho, nebo Terezino? To uvidíme v pořadu Prostřeno s datem 14.6. 2013.

Studený jablečný dortík má určitě větší úspěch než středeční dezert z jablek. Jenže během poslední večeře dojde u zábavného kvízu, jenž souvisí s Honzovým oborem internetového marketingu, před finále k nepříjemné nehodě.

Chudáka Honzu to zcela rozhodí. Zachová se Tereza politá červeným vínem, která se ke všemu řízne o sklo, velkoryse? To uvidíme v pořadu Prostřeno s datem 14.6. 2013.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
v pátek 14.6. 2013 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 14.6. 2013 - Jan:

Prostřeno 14.6. 2013 - Jan
Prostřeno 14.6. 2013 - Jan
Prostřeno 14.6. 2013 - Jan
Prostřeno 14.6. 2013 - Jan
Prostřeno 14.6. 2013 - Jan
Prostřeno 14.6. 2013 - Jan
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles