Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 12.10. 2018 – Petra

12. 10. 2018 | Poslední díl
Další Prostřeno! bude v Moravskoslezském kraji. K plotně se tam postaví tři ženy a dva muži. Jaký úkol týdne bude mít tahle převážně mladá, severomoravská partička? Zadání je krajové, měla by to být nějaká moravská specialita. Parta je to – až na třicátnici Evu – hodně mladá a neklidná, každý je svůj, každý má vlastní příběh. Místy to vypadá, že kluci jsou stydlivější než holky. Co na sebe Ostravané, Severomoravané a Slezané prozradí? Kdo bude největší taktik?

Benjamínek David, který má skoro na všechno alergii, nastávající maminka Natálka, nebo bude největší hráčka záhadná bruneta Eva? A u koho se hosté nejvíce pomějí? Kdo nakonec vyhraje? Bude to výhra zasloužená? Sledujte Prostřeno! každý všední den a pokud se vám bude zdát, že spravedlnost přišla zkrátka, můžete body svému favoritovi přihrát sami. A když budete mít štěstí, deset tisíc korun nevyhraje jenom amatérský kuchař, kterému přidělíte nejvíce bodů, ale možná i vy!

Prostřeno – 12.10. 2018 – PetraProstřeno – 12.10. 2018 – Petra:


V pátek 12.10. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Petra (27). U Petry v paneláku to začne jako pohádka. Mladá vedoucí vinotéky a bývalá krupiérka děti sice ještě nemá, ale už se na ně moc těší a u ní doma je to už teď samý plyšák a Mickey Mouse, toho prý prostě miluje. Má ho všude, i na hrníčcích. Kromě mateřství ale plánuje hned několik plastických operací. Sama si včera na masových hodech pochutnala, maso miluje, v pátek ale upeče rybu.

A protože sebekriticky přiznává, že je docela urážlivá, čeká ji ve finále docela zkouška. Zatím se těší, i když ji znervózňuje, že stále neodhalila úkol týdne. Ale jako vedoucí vinotéky to pak vyřeší celkem šalamounsky. Polévky udělá radši dvě, v menu má jen pórkovou, druhá varianta je brokolicový krém pro Davida. Ten nejí pórek, jenže ani brokolici, jak Petra zjistí, jeho alergie se podezřele množí. A ukáže se, že pórek ani brokolice nejede též Natálce. Petra se snažila zbytečně... A Sebastian?

Tak ten je alergický na lososa, který je s brambory a zeleninou na másle na hlavní chod. Jenže Petra se ničeho nebojí a připraví pro něj náhradního candáta. Uspěje? Bude mu to stačit? Nebude candát vysušený? Sladkou tečkou je tiramisu. A David hostitelce sdělí „šokující informaci“. Je to vtip? A ona jemu jednu zatají. Vztahy u stolu jsou při poslední večeři lehce napjaté, uvolní je kvalitní víno, které pozorná hostitelka rozlévá? Ve víně je pravda a na tu ve finále také dojde. Kdo se odhalí? A jak poslední večeře dopadne? Bude jeden vítěz, nebo se o výhru soutěžící rozdělí?
Sledujte další Prostřeno! z Moravskoslezského kraje a nezapomeňte hlasovat!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
v pátek 12.10. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12.10. 2018 – Petra:

Prostřeno – 12.10. 2018 – Petra
Prostřeno – 12.10. 2018 – Petra
Prostřeno – 12.10. 2018 – Petra
Prostřeno – 12.10. 2018 – Petra
Prostřeno – 12.10. 2018 – Petra
Prostřeno – 12.10. 2018 – Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !