Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 11.12. 2015 – Emília

11. 12. 2015 | Poslední díl
Pardubický kraj budou reprezentovat čtyři ženy a jeden muž. Jak se bude cítit jediný zástupce silného pohlaví mezi čtyřmi mladými ženami? „Mám trošku strach z toho, že ženský drží při sobě a že by na mě mohly rozjet nějakou taktiku ve čtyřech, ale v pondělí mě ani jedna nepřesvědčila, že by mohla vědět víc, než vím já, ani nějakou chytrostí mě včera nedostaly,“ říká v pondělí před svým vařením sebevědomě Marian. Každopádně on tedy soupeřkám nic nedaruje.

Také si myslí, že holky se během týdne určitě rozhádají a se smíchem přiznává, že jemu se to bude líbit a možná na tom i zapracuje. V hodnocení padne také pouhý jeden bod, což je celkem unikát. Dají berušky pardubickému broukovi Pytlíkovi za uši? Jsou opravdu „mladí a neklidní“ tihle Východočeši, žádný adventní klid a mír se nad jejich stoly nerozhostí, potečou i potoky slz. Vařit budou hodně Itálii, panenku a lososa a za úkol mají připravit nějakou vánoční specialitu. Upeče někdo pardubické perníčky? A kdo to vyhraje? Marian, který si přišel pro vítězství, nebo někdo úplně jiný?

Prostřeno – 11.12. 2015 – EmíliaProstřeno – 11.12. 2015 – Emília:


V pátek 11.12. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Slovenka Emília (29). „Mám ráda extrémy a výzvy, ráda vařím,“ představí se výrazná Emília řečená Ema, která přechází plynně z češtiny do slovenčtiny. Motivace účasti v pořadu je u rozvedené maminky a milovnice rychlých kol velmi osobní. Exmanželovi, s nímž má střídavou péči o syna, chce dokázat, že umí skvěle vařit. Jaká ale bude poslední večeře?

Ema je rozhodnutá, že si svůj večer v pořadu Prostřeno s datem 11.12. 2015 zkazit nenechá, a když bude někdo moc rýpat, že ho uzemní. Marian chce holky pošťuchovat, zato včerejší hostitelka Tereza doufá, že boj mezi ní a Janou kulminoval včera a ve finále už bude klid. To ale určitě nebude, protože nejlepší obrana je útok.

Nervózní hostitelka, až do pátku laskavá, je najednou ostrá jako břitva a dost věcí se jí nepovede. Na hlavní chod, Emina oblíbeného lososa s hráškovým pyré, se čeká, polévka minestrone, jejíž parodii už vařila Jana, nikomu moc nechutná, i když je asi jak má být. Předkrm není klasické slíbené caprese, nýbrž tomatovo-sýrový špíz a příloha z lístkového těsta se spálila na uhel.

Jako by to nestačilo, Marian Emu v pořadu Prostřeno s datem 11.12. 2015  ještě ke všemu dost provokuje a hostitelce je z něj podle vlastních slov na zvracení. I Ema se nakonec rozpláče… Finále v Přelouči se moc nepovedlo. Ještěže se všichni dosyta najedí při exkurzi za pizzou, kam je hostitelka vezme, kterou si mohou sami upéct. Dojde vůbec na úkol týdne?

Někdo to ale přes všechny ty výtky, hádky a slzy nakonec stejně vyhraje a odnese si krásných 50 000 korun. Kdo to bude? To uvidíte v dalším Prostřeno!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Emília,
v pátek 11. 12. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11.12. 2015 – Emília:

Prostřeno – 11.12. 2015 – Emília
Prostřeno – 11.12. 2015 – Emília
Prostřeno – 11.12. 2015 – Emília
Prostřeno – 11.12. 2015 – Emília
Prostřeno – 11.12. 2015 – Emília
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !