8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 4.11. 2014 – Markéta

4. 11. 2014 | Poslední díl
Následující soutěžní týden s pořadem Prostřeno! představí divákům ryze dámskou skupinu, a samy dámy budou při prvním shledání se svými soupeřkami lehce zaskočené, přece jenom absence mužů znamená hrozící konflikt a přílišné emoce, a tak někdo zhodnotí situaci jako „slepičinec“, jiná z dam se ho ale naopak obávat nebude.

Jisté je, že tři soutěžící si jsou věkově celkem blízké, pondělní hostitelka Helena je dáma v již pokročilém věku, která by mohla své soupeřky zkorigovat v případě zvyšujících se emocí. A s kým to bude nejtěžší? Velmi výraznou osobností bude nejmladší soutěžící, Darja, které je sice „jen“ 19 let, ale jako světoběžnice má výrazně vysoké sebevědomí a je nutno se připravit na její nespoutaný temperament a závěr týdne bude opravdu zajímavý! Boj o 50 000 Kč nebude až tak poklidný, jak by se mohlo zdát, připravte se na opravdu extrovertní finále!

Prostřeno – 4.11. 2014 – Markéta:


Prostřeno 4.11. 2014 – MarkétaV úterý 4.11. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno Markéta (24). V úterý zavítáme do bytu mladé hostitelky Markéty na pražskou Výtoň, kde žije se svým přítelem a pejskem. Markéta je moderní dívka, a stejné bude i její menu – hostům se bude líbit, ale jak dopadne samotná jeho příprava?

Eliška vytkne v pořadu Prostřeno s datem 4.11. 2014 při předkrmu přítomnost cibule v tapenádě z rajčat – na bruschettu al pomodoro prý podle ní nepatří a nikde v Itálii by prý do rajčat cibuli nepřidali – na rozdíl od česneku, který do receptu naopak patří. Krémová bramborová polévka se bude soutěžícím zdát jako řídká bramborová kaše, nejvíce jim zachutná opečená slanina na polévce a krutony.

Eliška opět zhodnotí situaci, a to tak, že krutony a slaniny polévku pozvedly. S přípravou panenky si dá Markéta v pořadu Prostřeno s datem 4.11. 2014 práci, počínat si bude jedna radost a žádná z dam netuší, jak příprava panenky Wellington vypadá – že jde o panenku obalenou nasekanými žampiony, slaninou a pak listovým těstem.

Dáše (jak si říká páteční soutěžící Darja) se bude zdát maso sušší, v případě žampionů dámy hostitelku udiví dotazem, zda náhodou nebyly mražené. Fondán se Markétě nepovede připravit tak, aby byl uprostřed tekutý, což samozřejmě ostatním neunikne…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Markéta,
v úterý 4.11. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 4.11. 2014 – Markéta:

Prostřeno 4.11. 2014 – Markéta
Prostřeno 4.11. 2014 – Markéta
Prostřeno 4.11. 2014 – Markéta
Prostřeno 4.11. 2014 – Markéta
Prostřeno 4.11. 2014 – Markéta
Prostřeno 4.11. 2014 – Markéta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !