Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16.2. 2018 – Jaroslava

16. 02. 2018 | Poslední díl
Pět soutěžících bude i tentokrát bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o sympatie diváků, od kterých mohou dostat dalších 10 tisíc korun. Stejnou částku může navíc za svůj hlas získat i jeden z diváků. V jihočeském týdnu se sejde hodně pestrá společnost. Tak pestrá, že by mohlo být zaděláno na konflikt, k tomu ale nedojde. V malebném Jihočeském kraji se totiž sejde tolerantní a férová parta a na body není vůbec skoupá. Po delším čase jsou v převaze zralé ročníky a ženy budou v menšině.

Obě dámy již dospěly k důchodovému věku, muži jsou napříč generacemi a nejmladší soutěžící, studující Jan, působí na svůj věk tak zrale, že mezi staršími kolegy nijak netrpí. Honzové jsou v pořadu tentokrát hned dva a první z nich to v pondělí na jihu celé zahájí. A nevykročí zrovna šťastnou nohou, i když měl smělé plány… Zábava bude také pestrá, jednou žádná, jindy akční – bude se střílet i rýt v hlíně.

Prostřeno – 16.2. 2018 – JaroslavaA galeje na zahrádce pod rouškou tmy, tak to tu ještě nebylo. Úkol týdne koresponduje s kalendářem – Jihočeši mají připravit nějakou masopustní pochoutku. Jak se s tím popasují? A který z reprezentantů tohoto sympatického regionu si odnese výhru? Ten, který nakonec hodně překvapí… Dívejte se na Prostřeno! a bodujte!

Prostřeno – 16.2. 2018 – Jaroslava:


V pátek 16.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Jaroslava (59).  Poslední hostitelka, vdaná maminka tří dospělých synů, důchodkyně Jaruška, je jistě vyvařená kuchařka, která to má tzv. v malíčku. Vše váží od oka, i když občas také přestřelí. Ještěže má v kuchyni svého rodinného domku tolik instrumentů, dvě domácí pekárny například. A když se jí porouchá mixér, má v záloze další, modernější přístroj.

Jaroslava se pěkně honí, skoro ji nestíháme sledovat, jak míchá, sype, peče a smaží, ona to ale nakonec všechno „dá“. A nijak si to neulehčí. Pustí se do výroby čtyř těst! K předkrmu, což jsou sýrové rolky, upeče domácí housky, k hlavnímu chodu uvaří kynuté knedlíky, kokosové řezy jsou dost pracný pečený moučník a jako úkol týdne ještě upeče kynuté buchty! A aby toho nebylo málo, v posledním vývaru plavou kromě nudlí i játrové knedlíčky, jak se potěšeně dočkal nejmladší Honza.

Kdo se ale těšil na ptáčky, byl zklamán... Plněné závitky jsou z vepřového masa s kyselou, světlou a prý i trochu sraženou omáčkou. Není divu, že poslední hostitelce z toho všeho trochu tečou nervy a občas si i popláče. Je to z dojetí, nebo z nervů? Páteční zábava je podivná a spíš je to zábava pro hostitelku než pro hosty. Že by snad byla Jaruška trochu zlomyslná? Kam vede hosty z domu? Co tady budou v té tmě dělat? Rýt zahradu! Tak tohle v Prostřeno ještě nebylo!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jaroslava,
v pátek 16.2. 2018 od 17.50 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16.2. 2018 – Jaroslava:

Prostřeno – 16.2. 2018 – Jaroslava
Prostřeno – 16.2. 2018 – Jaroslava
Prostřeno – 16.2. 2018 – Jaroslava
Prostřeno – 16.2. 2018 – Jaroslava
Prostřeno – 16.2. 2018 – Jaroslava
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek