Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9.5. 2017 – Zdeněk

9. 05. 2017 | Poslední díl
Barvy Plzeňského kraje budou reprezentovat čtyři ženy a jediný muž, grafolog a gurmán Zdeněk. Úkolem týdne bude lístkové těsto ve slané i sladké podobě. Díky nejmladší hostitelce, masérce Mirce, nuda u stolu rozhodně nebude. I když hlavním tématem chvály a kritiky zůstane jídlo, bude se také hodně mluvit o sexu. Prostořeká Mirka občas uvede svými řečmi a dvojsmysly do rozpaků i Zdenka. Je dost věcí, co Mirka nejí a určitě si to nenechá pro sebe.

Ohledně svého selektovaného jídelníčku má také dost zajímavé, originální teorie. Dvacetiletá blondýnka žije s o generaci starším kulturistou a motorkářem a sexuálním hrátkám se prý oddávají až sedmkrát denně. Nebo „jen“ sedmkrát týdně? Soupeři jen kroutí hlavami a Iveta odhalí, že tato obdivuhodná frekvence má své racionální jádro. V soutěži je Mirka prý jen pro peníze, chce si zaplatit umělé oplodnění. Bude proto bodovat proklatě nízko, jak vyhrožuje?

Prostřeno – 9.5. 2017 – ZdeněkJe Mirka skutečně taková hráčka? Ale ani její soupeři se netají s tím, že se do oblíbené kulinářské soutěže přihlásili hlavně z finančních důvodů. Jak tvrdý zápas nás čeká tentokrát, když jsou peníze hlavní motivací? Kdo si na Plzeňsku nakonec odnese vysněných 60 000 korun? Bude to největší taktik, nebo nejlepší kuchař? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 9.5. 2017 – Zdeněk:


V úterý 9.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno lektor grafologie a psychologie Zdeněk (45). Zdeněk je takový renesanční muž se spoustou koníčků, a protože se víceméně sám staral o svého syna, naučil se dobře vařit a péct. A to se mu bude mezi čtyřmi ženami hodit. Přestože se hostitel charakterizuje jako cholerický sangvinik, působí vyrovnaným dojmem. Skoro všechny chody se mu povedou podle jeho představ, jen karamel trochu připálí, protože vaří hodně věcí najednou.

A jsou to samé lahůdky; nebude to pro dámy ale až moc vybraných chutí? Některá jídla soupeřky ani neznají. Třeba hned předkrm foie gras na karamelových jablkách s redukcí z portského vína ještě nejedly, to platí i pro chřestovou polévku. Milovnice zeleniny Mirka jídla nepozře, ale chřest taky nejí, „protože se jí ani trochu nelíbí“. Chudák kuchař! Ani nadívanou křepelku s redukcí z červeného vína návštěva nejí každý den. Vybranou hostinu zakončí francouzský tarte tatin s vanilkovou zmrzlinou, který je nakonec přijat téměř s nadšením.

Zdeněk překvapí svojí zábavou – dámy čekaly spíš rozbor vlastního písma než tetování, které si mohou samy vyzkoušet a které za pár dní zase smyjí. Mirka si nechá potetovat celkem choulostivou partii na konci zad, uvede tím hostitele do rozpaků, nebo ho naopak potěší? Zdeněk je trochu zaskočený přívalem otázek na svůj soukromý život. Mirka mluví o tantrických masážích a o sexu, ale moc toho nesní. Všichni jsou zvědaví, co zítra sama předvede, když tak zlobí…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Zdeněk,
v úterý 9.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9.5. 2017 – Zdeněk:

Prostřeno – 9.5. 2017 – Zdeněk
Prostřeno – 9.5. 2017 – Zdeněk
Prostřeno – 9.5. 2017 – Zdeněk
Prostřeno – 9.5. 2017 – Zdeněk
Prostřeno – 9.5. 2017 – Zdeněk
Prostřeno – 9.5. 2017 – Zdeněk
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice