Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj

26. 09. 2016 | Poslední díl
V Moravskoslezském kraji se u prostřeného stolu sejde poměrně mladá parta a také dost neklidná. Severní Moravu budou reprezentovat tři ženy a dva muži, první dva večery budou dost netradiční, úterý zcela unikátní. V pondělí uvaří Žaneta, která kvůli svému zrakovému handicapu vidí jen obrysy, přesto do toho jde. Nemá vybraný slovník a do Prostřeno! se přišla pobavit a zviditelnit.

Podobné cíle měla možná i potetovaná brunetka Míša, tu ale zcela ovládla tréma, takže naprosto vybouchla. Zhroucená leží v posteli a pomoci jí musí sestra a kamarád, jinak by se hosté u ní nenajedli. I oni sami ale musejí přiložit ruku k dílu. Co na to muži a zkušená kuchařka Dana, která se kdysi starala o kulinářský učňovský dorost? Zvládne kromě ní ještě vůbec někdo úkol týdne – krajovou specialitu? A v neděli se moravskoslezská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský krajVzhledem k tomu, jak divoké byly předešlé dny, bude vyhlášena prohibice. Poslední setkání proběhne bez alkoholu, což se ovšem Michaele vůbec nelíbí a flašky se hlasitě dožaduje. A budou se řešit nejen staré záležitosti od stolu, ale také ze sociálních sítí. Uvaří Michaela konečně? A jak hosté zvládnou vaření poslepu?

Prostřeno – 26.9. 2016 – Žaneta:


V pondělí 26.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno téměř nevidomá Žaneta (24). Růžové vlasy první hostitelky signalizují, že Žaneta bude pěkné číslo. Podruhé hosty překvapí, když jim sdělí, že její horší orientace v prostoru neznamená, že je „sjetá“ či opilá, ale že skoro nic nevidí, už odmala se totiž potýká s vážnou poruchou zraku.

Přestože Žaneta sama téměř nevychází a často se musí spolehnout na pomoc své spolubydlící a přátel, ve vlastním bytě se orientuje a vaří prý často a ráda. Dokonce doufá ve vítězství. Žaneta je totiž velmi optimistická a pozitivní slečna, ale při svém vaření se několika karambolům nevyhne a její slovník je pak dosti nevybíravý. Jídelníček nevypadá zle: pizza tyčinky, brokolicový krém, krůtí prsa na pomerančích s rýži basmati a ovocné pokušení – to zní celkem lákavě.

Hostitelku ale v pořadu Prostřeno s datem 26.9. 2016 zradí rýže, protože se rozsype celá po zemi. Nakonec musí zvolit těstoviny, které se k hlavnímu chodu hodí mnohem méně. Polévka je hustá jako kaše, předkrm poněkud přeplácaný a jsou z něj cítit kvasnice.

Nakonec je nejchutnější ovocné pokušení - pohár s ovocem a mascarpone. Na první večeři je ale nálada bujará a hosté si celkem sednou a pobaví se, Žaneta se dokonce pokusí o úkol týdne!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Žaneta,
v pondělí 26.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj:

Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj
Prostřeno 26.9. 2016 - Žaneta - Moravskoslezský kraj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka