Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22. 6. 2022 – Pavel

22. 06. 2022 | Poslední díl
Prostřeno! je tady s dalšími díly a také tentokrát se spoustou skvělých receptů a lidských příběhů. Své kuchyně a vlastní kulinářské umění představí čtyři muži a jediná žena. A bude na co se dívat. U prostřených stolů vyzkoušíme a ochutnáme recepty světové i domácí kuchyně, kromě toho zajímavý úkol týdne, kterým je tentokrát chuťovka k pivu. Tedy dobrota, která se dá stejně tak odbýt – jako i vymazlit. Jak se jí kdo chopí a kolik bodů za ni padne? Jak se takové zadání podaří zakomponovat hostiteli do menu, aniž by ostatní poznali, že se jedná o něco navíc?

Všem soutěžícím jde o jediné. Pohostit, neztratit kuchařskou čest a ideálně také vyhrát. Kromě toho všichni tvrdí, že si chtějí celý týden užít a poznat se s novými přáteli. Odhalí taktika, který jim jejich přání zhatí, nebo se celý týden odehraje v poklidu? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 22. 6. 2022 – Pavel:


Prostřeno – 22. 6. 2022 – PavelVe středu 22. 6. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno Pavel (25), který studoval na střední průmyslové škole strojírenské obor strojírenství – počítačová podpora konstruování, kterou zakončil maturitou. Dále studoval na střední škole technické a obchodní škole v Olomouci, obor elektrikář pro silnoproud ve zkrácené formě studia, kde získal výuční list.

Pracoval jako obsluha laserových zařízení. Nyní pracuje na pozici konstruktér junior. Je svobodný a bezdětný. Mezi jeho oblíbená jídla patří halušky s brynzou a hovězí guláš. V životě se řídí mottem: „Chceš-li dosáhnout úspěchu, nikdy se nevzdávej a jdi si za tím.“ Vzdá to během vaření, nebo ne? Sledujte už ve středu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Pavel,
ve středu 22. 6. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22. 6. 2022 – Pavel:

Prostřeno – 22. 6. 2022 – Pavel
Prostřeno – 22. 6. 2022 – Pavel
Prostřeno – 22. 6. 2022 – Pavel
Prostřeno – 22. 6. 2022 – Pavel
Prostřeno – 22. 6. 2022 – Pavel
Prostřeno – 22. 6. 2022 – Pavel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík