Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22. 1. 2018 – Zdeňka

22. 01. 2018 | Poslední díl
První premiérové Prostřeno! v roce 2018 se odehraje v Praze a Středočeském kraji, dvakrát se podíváme do Rakovníka. Těšit se můžete na čtyři ženy a jediného muže, dvě hostitelky od sebe dělí skoro půlstoletí, benjamínkem pořadu je navíc vegetariánka. Teenagerka Markéta šokuje tím, že kolegům nepodá ruce – má prý panický strach z virů, mikrobů a bakterií. Ale v jejím doupátku to nijak sterilně nevypadá, spíš naopak…

Jako úkol týdne bude bonusový chod z cizrny, to by mohla studentka Markéta znát. Nebude mít během týdne hlad? Nebo se jí soupeři dodatečně přizpůsobí? A jak bude Markéta bodovat? Tato otázka se logicky vynoří vždy, když se u stolu objeví někdo, kdo by maso nevzal do úst. Středočeská pětice v tom není jednotná a rozdělí se na dva tábory.

Prostřeno – 22. 1. 2018 – ZdeňkaKdo všechno se bude cítit ukřivděný? A čím překvapí maminka Martina? Ta si přinese vlastní mističky, ve kterých si domů odnáší to, co u stolu nesní. Finále v její režii bude hravá i výchovná „večeře s přesahem“.  Lákadlem pro to stát se nejlepším hostitelem je nadále výhra 60 tisíc korun.

 K další odměně v podobě 10 tisíc korun dopomohou svými hlasy diváci, kteří mohou ze soutěžících vybrat toho, jenž se jim nejvíce líbí. A s prázdnou neodejde ani jeden z hlasujících diváků, který si může rovněž odnést 10 tisíc korun. Dívejte se na premiérové Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 22. 1. 2018 – Zdeňka:


V pondělí 22.1. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno důchodkyně Zdeňka (64). Paní Zdeňka je překvapená, kolik mladých děvčat se v kuchyni jejího hezky zařízeného domu se zahrádkou sešlo, avšak nejvíc ji překvapí, když si s ní teenagerka Markéta odmítne podat ruku. Ale nemusí to brát osobně, nejmladší soutěžící je prostě tak úzkostlivě čistotná, že prý občas nosí i gumové rukavice, jaký strach má z mikrobů a bakterií.

To hostitelce sice připadá výstřední, těžkou hlavu jí ale Markéta teprve způsobí sdělením, že je vegetariánka. A žádná umírněná, maso prostě nejí, tudíž ani vývar nebo škvarkové placky. Ještěže je tu úkol týdne! Z naložené cizrny paní Zdena připraví salát a to jí vlastně přijde vhod. Markéta nezůstane úplně hladová, nakonec si dá i přílohy ke stehnům z husokachny, což jsou dva druhy výborných domácích knedlíků a dva druhy zelí.

A také je tu dezert, sladké rychlé řezy a k nim zmrzlina, kterou si zkušená kuchařka připravila už včera. Paní Zdeňka není nervózní, zvládne i drobné nehody, za které může „zákon schválnosti“. Nefungující papiňák způsobí, že pro silnější chuť vývaru dá do polévky vlastní polévkové koření plus bujónovou kostku, v důsledku čehož je vývar poněkud přesolený. Lubošovi se moc nelíbí ani servírování bohatého předkrmu.

Ve vydlabaném avokádu je smíchaná dužina s konzervovaným tuňákem a cibulí, k tomu ještě cizrna a zmíněné domácí škvarkové placky. Dámám ale předkrm chutná a líbí se jim i to, jak talířek vypadá. Martina, která dbá na svoji linii, si dokonce přinesla i mističky, kam si bude dávat jídlo, co nesní. A zábava v pondělním Prostřeno! je stylová. Týká se prostírání…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Zdeňka,
v pondělí 22.1. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22. 1. 2018 – Zdeňka:

Prostřeno – 22. 1. 2018 – Zdeňka
Prostřeno – 22. 1. 2018 – Zdeňka
Prostřeno – 22. 1. 2018 – Zdeňka
Prostřeno – 22. 1. 2018 – Zdeňka
Prostřeno – 22. 1. 2018 – Zdeňka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice