Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18. 1. 2023 – Ivan

18. 01. 2023 | Poslední díl
Tři ženy a dva muži. A úkol týdne v podobě bábovky, který do menu zapadne jen v některých případech. Komu se dařit bude, kdo se bude chlubit národní kuchyní a kdo své menu trochu odbyde? Kdo se bude opravdu, i za cenu velkého taktizování, snažit o výhru – a bude v této partičce někdo takový? Nebo proběhne celý týden na pohodu a všichni si budou vychutnávat jen dobrá jídla? U stolů a plných talířů se sejdou účastníci z Prahy a středních Čech a také návštěva z Like house a rozhodně bude na co se dívat.

Jak půjde soutěžícím tohoto týdne snažení od ruky, komu se zadaří, kdo se bude snažit oslnit neuvěřitelnými recepty? Je tu ale i další již vyřčená otázka. Jak celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava bábovky? Kdo se bude ošívat, kdo sáhne po vymazleném receptu a získá body navíc? A kdo se na celý úkol týdne vykašle? Prostřeno! bude zajímavé od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude tento týden velmi kreativní a různorodá.

Prostřeno – 18. 1. 20. 2023 – IvanTo vše už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.50 a dozvíte se víc. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 18. 1. 2023 – Ivan:


Ve středu 18. 1. 2023 uvaří v pořadu Prostřeno skladník Ivan (34), který tvrdí, že je společenský a klidný. Navíc rád vaří. Vyučil se jako tesař. Pracoval jako podlahář. Nyní se živí jako skladník – řidič VZV. Nyní bydlí s partnerkou a má dvě děti z předchozího vztahu. Rád jezdí na výlety na chatu a chodí do práce.  Do pořadu ho přihlásila jeho partnerka. Pokud by vyhrál, tak by si koupil zařízení do bytu a koupil by také věci pro psí útulek.

Jako zábavu si pro své hosty připraví kreslení na prkénko. Soutěžní jídla si vybral, protože mu chutnají a umí je. Jak si stihne poradit s úkolem týdne a nerozhodí ho příprava bábovky při cestě za výhrou? To vše zjistíte během setkání už ve středu. O hostech se dozvíte víc, než jste si mysleli.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Ivan, ve středu 18. 1. 2023 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 18. 1. 2023 – Ivan:

Prostřeno – 18. 1. 2023 – Ivan
Prostřeno – 18. 1. 2023 – Ivan
Prostřeno – 18. 1. 2023 – Ivan
Prostřeno – 18. 1. 2023 – Ivan
Prostřeno – 18. 1. 2023 – Ivan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice