Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 15.9. 2016 - Lukáš

15. 09. 2016 | Poslední díl
V Prostřeno! ze středních Čech, Mladé Boleslavi a Prahy se sejdou samí muži mezi dvacítkou a třicítkou. Klub gentlemanů to ale nabude. Spíš pěkně drsná pánská jízda. Ve hře je několik třaskavých témat. Jeden z hostů je Rom a druhý gay, který to na sebe hned „práskne“. Když vaří samé ženy, bývá „babinec“ často podezírán z intrik, pomluv, podpásovek, prostě ženy k sobě dokážou být docela drsné, jak víme. Ale tahle testosteronová parta je předčí.

Pánové předvedou nekonečné hašteření, naschvály a uražené odchody od stolu. Vůbec jim nevadí, když zkazí večírek ostatním a nakonec i sami sobě. Korektní tento týden věru nebude. Většina mužů vaří překvapivě knedlíky a plácá a skládá nepečené moučníky. A co se týče úkolu týdne, jsou muži vzácně nedisciplinovaní. Kdo zvládne libovolný recept podle Ládi Hrušky? Za takové plnění povinného zadání by měli pánové zůstat po škole! Že by to odčinili v neděli, až se středočesko-pražská parta sejde znovu na Poslední večeři?

Prostřeno 15.9. 2016 - RadekVzhledem k tomu, v jak dusné a nepříjemné atmosféře se muži v pátek rozešli, jsou všichni zvědaví, jak jejich setkání dopadne. Přijdou všichni? A kdo si to bude s kým chtít vyříkat? Standa se chystá na Tibora a Lukáš nemusí vůbec nikoho. Ani poslední setkání neproběhne v klidu. Dojde alespoň k odhalení taktika? Dívejte se na chlapské Prostřeno! Od pondělí 12. září každý všední den v 17.50 na Primě.

Prostřeno 15.9. 2016 - Lukáš:


Ve čtvrtek 15.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Lukáš (25). Čtvrtou večeři podává Lukáš ze Žižkova. Ten se hodně chlubil tím, že žije v luxusu a ostatní pánové jsou na ten jeho luxus hodně zvědaví. V úvodu své hosty požádá, aby nemluvili sprostě, ale jako první sám toto pravidlo poruší. Konflikt na sebe nenechá dlouho čekat. Hlavní chod hostitelova menu je pro kolegy velkou neznámou.

Ale jak v pořadu Prostřeno s datem 15.9. 2016 zjistíme, vlastně i pro hostitele, který též neví, co vlastně podává. Potřetí budou knedlíky, tentokrát raketové, jsou to vlastně expresní karlovarské knedlíky bez sněhu, ve tvaru koulí. K tomu bude jakási krůtí čína, obohacená smetanovo-sýrovou omáčkou s barevnými paprikami.

Polévka je celkem odvážný celerový krém, pro někoho moc výrazný. Lukáš tvrdí, že je řídký, pak je prý zase jako kaše, plete si snad pojmy? Předkrm caprese vypadá úhledně, ale pány takový lehký salátek v italském stylu moc nenasytí.

Tibor má v pořadu Prostřeno s datem 15.9. 2016 hlad a kupodivu si na hlavním chodu docela pochutnává, zhltne ho a pak vezme hostitelovi jeho jídlo z talíře a pokračuje. Je to sice neslušné, ale Lukáš to ještě snese, co ale nesnese, je odmítnutí jeho zábavy. Na vystoupení v ženských šatech a paruce docela spoléhal, jenže Tibor si nepřeje, aby se na něj Lukáš lepil a dotýkal se ho.

Kluci zdrhnou na balkon a Tibor to nakonec neskousne a odejde ještě před dezertem – „palačinkovým orgasmem“, do nichž Lukáš nasype hostům chilli, aby jim tu malou „pomstičku“ pěkně opepřil. To je definitivní bod zlomu a konec spojenectví Lukáše a Tibora.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
ve čtvrtek 15.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 15.9. 2016 - Lukáš:

Prostřeno 15.9. 2016 - Lukáš
Prostřeno 15.9. 2016 - Lukáš
Prostřeno 15.9. 2016 - Lukáš
Prostřeno 15.9. 2016 - Lukáš
Prostřeno 15.9. 2016 - Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !