Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.5. 2017 – Karla

15. 05. 2017 | Poslední díl
V Praze a okolí se utkají čtyři brunety a jediný muž. V čem bude tohle klání jiné? Sejdou se tři milovníci golfu. Více než kdy jindy se na obrazovce objeví rodinní příslušníci, konkrétně děti. Děti, které si účast maminek v pořadu přály, v jednom případě zasáhnou i do skladby menu a pomohou s výrobou večeře. O tom, že život je jen náhoda, se znovu přesvědčí soutěžící i diváci Prostřeno!

U jednoho stolu se po letech sejdou dvě příbuzné, proto se hned ani nepoznají. A spojuje je osobnost Daniela Landy, o to je překvapení zajímavější. Jediný muž týdne také šokuje – ve svých jednadvaceti je už rozvedený! A to je něco pro jeho soupeřky, ty budou hodně zvědavé, proč a jak to všechno vlastně bylo… Ale i Kristina prožila hodně nevšední osobní příběh a svěří se s ním na kameru. U stolu se sejde velká extrovertka Kristina a trochu záhadná introvertka Lucie.

Prostřeno – 15.5. 2017 – KarlaTyhle dvě se nemusí, protože jsou jako voda a oheň. Kristina nutí Lucii, aby ze svého života a soukromí prozradila více, než je jí příjemné. Jak tohle dopadne? Co všechno o sobě Lucie pod tlakem řekne? Kdo nejlépe splní úkol týdne, udělá nejlepší fresh pochoutku a získá rodinnou vstupenku na Bosh Fresh Festival? A kdo se ukáže jako největší taktik? A hlavně – kdo si v pátek odnese šedesát tisíc korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den!

Prostřeno – 15.5. 2017 – Karla:


V pondělí 15.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Karla (34). Karla je sympatická pohodářka, která je soutěživá, ale prý jen do té míry, aby pro ni natáčení a vaření zůstalo zábavou a nemusela se před sebou stydět. Je to čistotná kuchařka, zvyklá si při vaření omývat ruce a cídit sklenice.

I ona však zažije v kuchyni perné chvilky, kdy na mytí rukou skoro zapomene a uvědomí si, jak rozdílné je sledování pořadu v televizi a účinkování a stres před kamerou. Určitou přípravu ale má, vyrostla v hospodě, kterou provozovali její rodiče, takže ví, jaká je to řehole. Začne úkolem týdne, nevšedním přípitkem ve stylu smoothie.

S úvodními kanapkami si dá docela dost práce a vyplatí se to, docela úspěch má i cibulačka na francouzský způsob, gratinovaná se sýrovými krutony. Karla hodně spoléhá na hlavní chod, což je oblíbené hovězí po burgundsku s bramborovou kaší, ale jídlo má velkou slabinu v prezentaci: francouzská specialita nepůsobí vůbec esteticky.

Zdá se ale, že to hostitelka nijak zvlášť neřeší, s pokrmem je sama spokojená. S kritikou se setká i její dezert - čokoládový cupcake, ten prý cupcakem vlastně není… U stolu je nejvíce slyšet energická a upovídaná Lucie, která řeší každý detail. Karla zatím děti ještě nemá a vybere si jako zábavu hru, kterou matky u stolu rutinně zvládají, protože ji mají se svými potomky dobře nacvičenou. A ještě je tu výzva: předvede se Karla jako havajská tanečnice?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Karla,
v pondělí 15.5. 2017 od 17.35 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.5. 2017 – Karla:

Prostřeno – 15.5. 2017 – Karla
Prostřeno – 15.5. 2017 – Karla
Prostřeno – 15.5. 2017 – Karla
Prostřeno – 15.5. 2017 – Karla
Prostřeno – 15.5. 2017 – Karla
Prostřeno – 15.5. 2017 – Karla
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !