Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14.9. 2016 - Radek

14. 09. 2016 | Poslední díl
V Prostřeno! ze středních Čech, Mladé Boleslavi a Prahy se sejdou samí muži mezi dvacítkou a třicítkou. Klub gentlemanů to ale nabude. Spíš pěkně drsná pánská jízda. Ve hře je několik třaskavých témat. Jeden z hostů je Rom a druhý gay, který to na sebe hned „práskne“. Když vaří samé ženy, bývá „babinec“ často podezírán z intrik, pomluv, podpásovek, prostě ženy k sobě dokážou být docela drsné, jak víme. Ale tahle testosteronová parta je předčí.

Pánové předvedou nekonečné hašteření, naschvály a uražené odchody od stolu. Vůbec jim nevadí, když zkazí večírek ostatním a nakonec i sami sobě. Korektní tento týden věru nebude. Většina mužů vaří překvapivě knedlíky a plácá a skládá nepečené moučníky. A co se týče úkolu týdne, jsou muži vzácně nedisciplinovaní. Kdo zvládne libovolný recept podle Ládi Hrušky? Za takové plnění povinného zadání by měli pánové zůstat po škole! Že by to odčinili v neděli, až se středočesko-pražská parta sejde znovu na Poslední večeři?

Prostřeno 14.9. 2016 - RadekVzhledem k tomu, v jak dusné a nepříjemné atmosféře se muži v pátek rozešli, jsou všichni zvědaví, jak jejich setkání dopadne. Přijdou všichni? A kdo si to bude s kým chtít vyříkat? Standa se chystá na Tibora a Lukáš nemusí vůbec nikoho. Ani poslední setkání neproběhne v klidu. Dojde alespoň k odhalení taktika? Dívejte se na chlapské Prostřeno! Od pondělí 12. září každý všední den v 17.50 na Primě.

Prostřeno 14.9. 2016 - Radek:


Ve středu 14.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno řezník Radek (24). Třetí soutěžící má velké problémy v kuchyni, protože se mu včas nevrátila trouba, kterou půjčil kamarádovi a tak si musí poradit bez ní. Pro dobrotu na žebrotu. Všichni jsou zvědaví, zda nakonec dorazí uražený Lukáš. Ten sice dorazí, ale už od začátku je jasné, že večer neproběhne normálně.

Lukáš se v pořadu Prostřeno s datem 14.9. 2016 posadí ostentativně na samotku zvlášť ke stolku, což je minimálně k hostiteli neslušné, ale narušuje to i pohodu ostatních. A Tibor, který už odvařil a ne moc úspěšně, se začne chovat úplně jinak. Nic mu není po chuti, tolerance je ta tam, snad jen polévka z oháňky a z morku mu chutná, konkurenční paštika to ale určitě není. „Svíčková podle babičky“ je prý téměř nepoživatelná, maso, které se nakonec jen dusilo, protože trouba prostě není, je tvrdé jako kámen.

Prý by si měl Radek otevřít zubní pohotovost, Tibora až bolí zuby, utahují si z Radka v pořadu Prostřeno s datem 14.9. 2016 kolegové. O chuti omáčky se radši nikdo ani nezmíní, knedlíky se také moc nepovedly, prostě katastrofa. Maso by asi potřebovalo tlakový hrnec, ten ale není, Radek vůbec na to, že je řezník, není na sváteční vaření pro tolik lidí vybavený. A určitě by rád vyhrál, ovšem ani atmosféra večeře tomu nenahrává.

Lukáš a Tibor se pořád jen špičkují a náladu nikomu nezvedne ani sladká tečka na závěr – nepečené Mišákovy řezy, které měly chutnat a vypadat úplně jinak. A úkol týdne? Ani omylem…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radek,
ve středu 14.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 14.9. 2016 - Radek:

Prostřeno 14.9. 2016 - Radek
Prostřeno 14.9. 2016 - Radek
Prostřeno 14.9. 2016 - Radek
Prostřeno 14.9. 2016 - Radek
Prostřeno 14.9. 2016 - Radek
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !