Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 11.5. 2017 – Iveta

11. 05. 2017 | Poslední díl
Barvy Plzeňského kraje budou reprezentovat čtyři ženy a jediný muž, grafolog a gurmán Zdeněk. Úkolem týdne bude lístkové těsto ve slané i sladké podobě. Díky nejmladší hostitelce, masérce Mirce, nuda u stolu rozhodně nebude. I když hlavním tématem chvály a kritiky zůstane jídlo, bude se také hodně mluvit o sexu. Prostořeká Mirka občas uvede svými řečmi a dvojsmysly do rozpaků i Zdenka. Je dost věcí, co Mirka nejí a určitě si to nenechá pro sebe.

Ohledně svého selektovaného jídelníčku má také dost zajímavé, originální teorie. Dvacetiletá blondýnka žije s o generaci starším kulturistou a motorkářem a sexuálním hrátkám se prý oddávají až sedmkrát denně. Nebo „jen“ sedmkrát týdně? Soupeři jen kroutí hlavami a Iveta odhalí, že tato obdivuhodná frekvence má své racionální jádro. V soutěži je Mirka prý jen pro peníze, chce si zaplatit umělé oplodnění. Bude proto bodovat proklatě nízko, jak vyhrožuje?

 Prostřeno – 11.5. 2017 – IvetaJe Mirka skutečně taková hráčka? Ale ani její soupeři se netají s tím, že se do oblíbené kulinářské soutěže přihlásili hlavně z finančních důvodů. Jak tvrdý zápas nás čeká tentokrát, když jsou peníze hlavní motivací? Kdo si na Plzeňsku nakonec odnese vysněných 60 000 korun? Bude to největší taktik, nebo nejlepší kuchař? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 11.5. 2017 – Iveta:


Ve čtvrtek 11.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno milovnice psů Iveta Rosálie (32). Iveta podnikala v pohostinství, dnes ale pracuje jako administrativní pracovnice. Proč si Zdeněk přinesl holínky? Asi si myslel, že vyrazí na cvičák s jejími milovanými boxery. Jenže Iveta hosty nepozve do svého domečku, kde má havárii a chová své psy, ale do malého bytu ke své mamince. Naštěstí se tady dobře vyzná, nemá totiž jednoduché menu a jídla bude hodně.

Malý byt, velké porce, jak tohle může dopadnout? I čtvrtá hostitelka by ráda vyhrála, a tak se rozhodla si to pojistit a pro hosty připraví pořádnou porci masa skrytou ve svérázném menu. Na předkrm ze syrového masa podává dva tataráky, jeden z pravé svíčkové a druhý z lososa. Už oba dobré předkrmy by prý k nasycení postačily. Jen Mirce, která přišla po včerejšku kritizovat, by mohlo kručet v žaludku, ale rybí tatarák aspoň ochutná, protože podle její svérázné teorie ani „ryba není zvíře“. A co ještě nebude pro Mirku, to je „zelná vodvářka s uzeným a smetanou“, polévka podle Ivetina rodinného receptu. Ta chutná Zdeňkovi, ale Mirce zelňačka páchne a jde se vyzvracet. Prostě se prý přejedla…

Jenže hlavní chod teprve přijde: následuje „flákota ossobuca s bylinkovým štochcem, přelitá majdou z kořenové zeleniny a česnekovým dipem“ – a ten už skoro nikdo nemůže. Ještě že večeři zakončí už jen „lehký piškotový dezert“, což všichni uvítají, bohužel je v něm lógr. Ten sice chutná hostitelce, ale ani trochu hostům. Nálada je tudíž spíš na bodu mrazu a nerozptýlí ji ani zábava o psech. Vyhne se hostitelka ponižující výzvě, kterou navrhuje Mirka? Mine ji po vydatné večeři dvacet dřepů?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Iveta,
ve čtvrtek 13.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11.5. 2017 – Iveta:

Prostřeno – 11.5. 2017 – Iveta
Prostřeno – 11.5. 2017 – Iveta
Prostřeno – 11.5. 2017 – Iveta
Prostřeno – 11.5. 2017 – Iveta
Prostřeno – 11.5. 2017 – Iveta
Prostřeno – 11.5. 2017 – Iveta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !