Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 10. 6. 2022 – Helena

10. 06. 2022 | Poslední díl
Prostřeno! je tady s dalšími díly a také tentokrát se spoustou skvělých receptů a lidských příběhů. Navíc půjde jen o dámskou partičku, takže taktika nejspíš bude na pořadu dne. Nebo to bude všechno úplně jinak? Jaká menu hostitelky připraví tak, aby byly přesvědčeny o tom, že mají šanci na úspěch? Taje lokální i světové kuchyně budou postupně odkrývány, stejně jako charaktery všech soutěžících. Kromě toho na soutěžící i diváky čeká zajímavý úkol týdne, kterým budou vločky.

Jak se takové zadání podaří zakomponovat do menu všem soutěžícím, aniž by ostatní dámy poznaly, že se jedná o něco navíc? Všem soutěžícím jde o jediné. Pohostit, neztratit kuchařskou čest a ideálně také vyhrát. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 10. 6. 2022 – Helena:


Prostřeno – 10. 6. 2022 – HelenaV pátek 10. 6. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno pomocnice v kuchyni Helena (48), která vystudovala střední odbornou textilní školu obor tkadlena. Nyní pracuje jako pomocná síla v kuchyni. Je rozvedená a žije pět let s přítelem. Má celkem pět dětí – tři už jsou dospělé a dvě dcery ještě žijí s ní (Lucka 12 let a Terezka 6 let). Helena je již babičkou a má jednoho vnuka. Ráda se stará o svého vnuka a jinak moc volného času nemá.

Sama o sobě tvrdí, že je společenská. Ráda pomůže, pokud je třeba, je pracovitá. Do pořadu se přihlásila, protože ráda vaří a říkala si, že to zkusí. Chtěla by poznat, jak vaří ostatní účinkující, a ráda by se něčemu novému přiučila. Pokud vyhraje, tak peníze použije na novou kuchyň. Jak se jí bude v pátek dařit splnit si svůj sen? Dívejte se! Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Helena,
v pátek 10. 6. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 10. 6. 2022 – Helena:

Prostřeno – 10. 6. 2022 – Helena
Prostřeno – 10. 6. 2022 – Helena
Prostřeno – 10. 6. 2022 – Helena
Prostřeno – 10. 6. 2022 – Helena
Prostřeno – 10. 6. 2022 – Helena
Prostřeno – 10. 6. 2022 – Helena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !