Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční VIP Prostřeno 22.12. 2016 - Kateřina Kristelová a Adéla Bučková

22. 12. 2016 | Poslední díl
Vánoční nadílka se kvapem blíží, advent vrcholí a televize Prima má pro své diváky atraktivní dáreček. Rozbalovat si ho budou postupně v hlavním vysílacím čase od pondělí do čtvrtka, kdy se mohou těšit na pohodové večeře plné vánoční atmosféry, se čtyřmi osobnostmi, které do tandemu doplní rodinní příslušníci nebo přátelé.

Půjde o čistě dámskou jízdu, uvidíme tedy celkem osm půvabných dam, každý den jednu vařící, pečící a prostírající dvojici. V adventní porci VIP Prostřeno! se můžeme těšit na Veroniku Žilkovou s dcerou Agátou, Danielu Šinkorovou s kamarádkou Petrou, Alici Bendovou s její půvabnou sestrou Andreou a nakonec uvaří – rovněž se sestrou Adélou - Kateřina Kristelová. Na menu budou rodinné, cizokrajné i tradiční dobroty, a pastva to bude i pro oči. Ale pořád jsme v soutěži.

Vánoční VIP Prostřeno 22.12. 2016 - Kateřina Kristelová a Adéla BučkováDámy sice ještě neví, o co se v tomhle VIP Prostřeno! hraje, ale protože sny se mají plnit o Vánocích, tak se také stane. Na někoho, kdo si to opravdu zaslouží, čeká nádherný Ježíšek.  Sledujte VIP Prostřeno! Adventní porce z kuchyně známých osobností vás inspiruje, pobaví i dojme.

Vánoční VIP Prostřeno 22.12. 2016 - Kateřina Kristelová a Adéla Bučková:


Ve čtvrtek 22.12. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Kateřina Kristelová a její sestra Adéla Bučková. Moderátorka Kateřina Kristelová hosty přivítá u sebe doma, v kuchyni jí bude pomáhat sestra - tanečnice. Ale protože mají dvě dámy večer představení, vařit se začne už velmi brzy ráno. Kateřina tak vstává o půl páté a štáb doma přivítá kolem páté hodiny ranní.

Její sestra Adéla je maminkou malého miminka, které musí pravidelně kojit. Dámy si už za ten týden zvykly, že čas od času si Adéla odskočí nakojit. Ve svůj hostitelský den ale bude potřebovat každou minutu. Návštěva přijde najednou a nebude moct najít zvonek, aby se dozvonila. A tak budou známé dámy pod okny vykřikovat a vyzpěvovat, než je Kateřina uslyší.

Sestava bude velmi rozverná, prostor stísněný. Dámy během šmejdění také překvapí, jak velkou knihovnu Kateřina Kristelová doma má. Hostitelka není žádná velká kuchařka, proto se spolehne na osvědčený rodinný recept s králíkem na zelenině a tradiční voňavý moučník s jablky. Na zábavu pak pozve dva gentlemany – sommeliéra a odborníka na výrobu čokolády.

Ani jedna z přítomných dam VIP Prostřeno! až do poslední chvíle netuší, o co vlastně hrají, jaká hlavní cena na ně čeká. Ve čtvrtečním finále se to samozřejmě dozví a výherkyně budou velmi mile překvapené. U koho ale nakonec výhra skončí a přinese tak Ježíška, jakého určitě nečekal?  

Nenechte si ujít VIP Prostřeno, kde uvaří Kateřina Kristelová a Adéla Bučková, ve čtvrtek 22. 12. 2016 od 20.15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !