Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 24.1. 2013 – Simona Chytrová

24. 01. 2013 | Televizní tipy
Čtvrteční VIP Prostřeno patří hercům Romanu Štabrňákovi a Simoně Chytrové. Zatímco Roman Štabrňák vaří ve svém venkovském domě jako o život, Simonina koncovka je italsky rafinovaná. Vsadí na svoji oblíbenou benátskou kuchyni a špičkové suroviny. Nechce se honit, ale večer v krásném prostředí plném starožitností si v klidu užívat, pokud možno za doprovodu příjemné konverzace.

Jak na to zareaguje samorost z Jizerských hor Petr Urban, který má rád českou kuchyni a humor poněkud hrubšího zrna? Nehodí Simoně její sofistikované rybí menu na hlavu? U pozitivně naladěné cvičitelky Olgy Šípkové vyvolá středomořská kuchyně nadšení. Jak to ale ve finále dopadne a kdo z naší VIP Prostřeno čtveřice vyhraje zájezd k moři, uvidíte ve čtvrtek 24.1. 2013 večer na Prima family!

VIP Prostřeno 24.1. 2013 – Simona ChytrováVIP Prostřeno 24.1. 2013 - Simona Chytrová:


Mě si lidé zafixovali jako Janinku z Tankového praporu, kde jsem se seznámila se svým manželem (Vítem Olmerem). Já jsem ale už sedm let před tím působila v Semaforu. A to, co mě nejvíc nabíjí a baví, je navrhování kostýmů pro film,“ představuje se ve VIP Prostřeno s datem 24.1. 2013 hostitelka Simona Chytrová.

Líbí se mi rokoko a baroko a uspořádám benátskou večeři,“ slibuje kreativní bruneta, která má italské předky a v Itálii se prý cítí „víc doma než v Čechách“. Celé menu je v italštině. „To si na mě zasedli,“ směje se Petr Urban. V překladu se ale nakonec nic neztratí. Simona Chytrová začne sardinkami s cibulí a piniovými oříšky, na rychlou mušlovou polévku musí pečlivě očistit slávky a srdcovky. Nesmí chybět pasta: ravioly s ricottou a špenátem znají všichni.

Je to hrozně fajn záležitost,“ těší se ve VIP Prostřeno kolega Štabrňák. Plněné těstoviny Simona Chytrová sama nepřipraví, přivezla si je hotové z Itálie a potřebují už jen dvě minuty povařit a posypat dobrým parmazánem. Hlavním chodem bude chutný recept na rybu kambala s citronovou bazalkou, upečená na bramborách s olivami. Simona Chytrová nemá ráda sladké recepty, ale chutná jí ovocná marmeláda z jablek a fíků s hořčičným semínkem, smíchaná s mascarpone. Co na to řeknou soupeři? To zjistíme ve VIP Prostřeno s datem 24.1. 2013.

On pořád zlobí ten Petr, poprosím ho, aby mě pořád nepřekřikoval,“ bojí se Simona Chytrová. „Italská kuchyni je čerstvá a je to také o komunikaci,“ plánuje ve čtvrtečním VIP Prostřeno hostitelka, která většinu jídel dodělá až před konzumací. Jak se bude cítit jizerský chasník Urban v „benátském paláci“? Spokojeně, jen to pivo postrádá.

Já znám sardinky jen z plechovky a tyhle byly hodně dobrý,“ chválí ryby s cibulí, které dostal jako první. Měly najednou úplně jinou chuť. „To mě nadchlo,“ sdílí jeho dojmy Roman. Proč ho ale Petr označí za metrosexuála? To se dozvíme již ve čtvrtek 24.1. 2013 ve VIP Prostřeno.

Simona Chytrová je zvědavá, jak si hosté poradí s mušlemi. Prozradí něco o pořadí a složení italské večeře, kde nesmí chybět pasta. Když jsou těstoviny rozvařené, tak se kvůli tomu prý Italové rozvádějí. Podaří se Simoně naservírovat před hosty pečenou kambalu? „Jedla jsem ji asi poprvé dneska,“ říká Olinka, která si rybu přála. Petr zná platýse z moře, „jak na něj kouká jedním okem“, teď ho konečně i ochutná!

Nejen Olinku zaujal nevšední recept na lehký dezert: „Mám ráda nové věci. Nemám ráda slovo zajímavý, ale tohle je zajímavý a ještě ke všemu dobrý,“ chválí ve čtvrtečním VIP Prostřeno. „Cítím se úžasně najedená, nepřejedená, fantasticky vyladěná.“ „Poprvé jsem to snědl celý. Bylo to pálivý, sladký i slaný,“ ocení zvláštní směs závěrečných chutí i Petr Urban, který stejně jako Simona není moc na sladké. Všimli si hosté vůbec, že ještě neproběhla zábava? Žádné strachy! Zdařilý večírek pokračuje degustací vína v malostranském sklípku, kde také proběhne finále.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Simona Chytrová
již ve čtvrtek 24.1. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle