Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 24.1. 2013 – Roman Štabrňák

24. 01. 2013 | Televizní tipy
Čtvrteční VIP Prostřeno patří hercům Romanu Štabrňákovi a Simoně Chytrové. Zatímco Roman Štabrňák vaří ve svém venkovském domě jako o život, Simonina koncovka je italsky rafinovaná. Vsadí na svoji oblíbenou benátskou kuchyni a špičkové suroviny. Nechce se honit, ale večer v krásném prostředí plném starožitností si v klidu užívat, pokud možno za doprovodu příjemné konverzace.

Jak na to zareaguje samorost z Jizerských hor Petr Urban, který má rád českou kuchyni a humor poněkud hrubšího zrna? Nehodí Simoně její sofistikované rybí menu na hlavu? U pozitivně naladěné cvičitelky Olgy Šípkové vyvolá středomořská kuchyně nadšení. Jak to ale ve finále dopadne a kdo z naší VIP Prostřeno čtveřice vyhraje zájezd k moři, uvidíte ve čtvrtek 24.1. 2013 večer na Prima family!

VIP Prostřeno 24.1. 2013 – Roman ŠtabrňákVIP Prostřeno 24.1. 2013 - Roman Štabrňák:


Roman Štabrňák prý „ještě jako hrozné dřevo“ začal chodit ve druhé třídě na dramaťák a s malými přestávkami mu hraní zůstalo; vystudoval DAMU. Má ale ještě jednoho koníčka – bavilo ho kouzlení a dotáhl to na profesionální úroveň. Hosty pozve do svého domu, který je něco mezi chalupou a obytným domem.

V dobře vybavené kuchyni s americkou ledničkou je ve svém živlu: „Kuchyně je doma moje doména,“ přiznává hrdě Roman Štabrňák. „Vzhledem k tomu, jak vypadám a jak jsme si povídali, mě budou asi tipovat na ryze českou kuchyni,“ předpokládá hostitel. Simona ho ale vidí jako poněkud rafinovanějšího strávníka – má rád víno i sýry.

Roman Štabrňák uvaří ve VIP Prostřeno s datem 24.1. 2013 čtyři chody moderní kuchyně. Večeři zahájí recept na cuketovou roládu s uzeným masem, naváže dýňová polévka se zázvorem, následují medailonky z vepřové panenky s glazurovanou baby karotkou a zajímavým přelivem ze sušených rajčat. Co se skrývá pod čokoládovým dortem „bahňák“? To zjistíme ve VIP Prostřeno s datem 24.1. 2013.

„Je zajímavý tím, že se peče bez mouky,“ prozradí Roman Štabrňák o americkém receptu na dezert s lesními plody. Že by borůvky potřetí? Pro Olgu je po přečtení menu Roman prostě kabrňák. „Cuketu mám ráda, uzený losos miluju, brownies taky, strefil se do mé chuti,“ těší se „královna fitness“ na večeři. Zato Simona prý lososa od jisté doby nemůže ani vidět, ale ráda si dá „polévku s vitamínem H“.

Nechutně zdravá dýňová polévka – já jsem se toho taky děsil – stejně jako cuketové rolády,“ přiznává ve VIP Prostřeno s datem 24.1. 2013 sám Roman Štabrňák, kterého ale překvapilo, „jak je to strašně dobrý“. Romanova jídla nejsou jen chutná, ale i krásná. Předkrm ocení i Petr Urban, který „ovšem neví, zda to není tím, že má tak velký hlad“. Zato polívku honí na čtvercovém talíři „z rohu do rohu“, ale po zázvoru vonící ostrý zeleninový krém nakonec chválí všichni.

Kreslíř Urban má nejen zábavné historky, ale i vyhraněné názory: „Čím víc feministek je, tím víc chlapů smrdí doma a vaří,“ myslí si zastánce tradičního rozdělení rolí. „Romane, tebe je pro to herectví škoda,“ tvrdí Olga při servírování hlavního chodu. „Moc mi to chutnalo a opět se budu pídit po receptu!“ „Omáčka byla hodně dobrá,“ souhlasí Petr. „Já vepřové nemusím, ale panenka byla medium a měkoučká,“ ocení přípravu masa náročná Simona, kterou poněkud zklamala atmosféra třetího večírku.

Jindy milý společník Roman Štabrňák kmital v kuchyni, „Petr do toho hodně šlapal a Olinka je vždy pozitivní, až falešně,“ myslí si. Hostitel má ale největší překvapení teprve v rukávu, představí se jako kouzelník. „Chtěl bych, abys mně ubral deset kilo. Šlo by to?“ zajímá se bývalý sportovec Urban.

To kdybych uměl, podívej se na mě!“ směje se Roman, který vykouzlí holubičku a nadchne hosty karetními triky. „Na to, že to dělal v obýváku a měli jsme to metr od huby, tak to bylo zajímavý,“ obdivuje iluzionistu Petr. Bude „bahňák“ stejné bahno jako zábavné představení? To uvidíme již ve čtvrtek ve VIP Prostřeno.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Roman Štabrňák
již ve čtvrtek 24.1. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !