Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 22.1. 2013 – Petr Urban

22. 01. 2013 | Televizní tipy
Tento týden to bude ve VIP Prostřeno vyrovnaná sestava – dvě ženy a dva muži. Moc se zatím neznají nejpopulárnější česká cvičitelka Olga Šípková, někdejší mistryně světa v aerobiku, která prostře ve svém domě jako první. Co zdravého uvaří a jaký má vztah k dietám? To zjistíme již v úterý 22.1. 2013.

Křehce působí také manželka režiséra Víta Olmera, herečka Simona Chytrová, která občas „fušuje“ i do výtvarného umění. V ateliéru je doma sáňkař a kreslíř Petr Urban, jenž celebrity pozve v úterý k sobě na Smržovku do Jizerských hor.

VIP Prostřeno 22.1. 2013 – Petr UrbanPosledním mužem je kladenský herec Roman Štabrňák, protagonista seriálu Cesty domů, který se vrací na obrazovku. Rád jí a je s ním vždycky legrace, takže ideálně doplní čtvrteční dvojitou porci VIP Prostřeno na Prima family.

VIP Prostřeno 22.1. 2013 – Petr Urban:


Populární český kreslíř, otec Rudy Pivrnce, je také atlet a sáňkař. Sedmnáctinásobný mistr republiky v jízdě na saních žije ve Smržovce, kde má dva propojené dřevěné domy, ateliér, byt i hospodu. „Já jsem hlavně hrozně slušnej kluk, jednou chci být prezidentem, ty sprostý obrázky, co jsem udělal, ty se spálej. Jsem furt doma zalezlej a kreslím, takže jsem určitě pracovitej,“ říká o sobě Petr Urban.

Kdybych náhodou vyhrál, tak bych výhru věnoval tchyni, na starý kolena bych jí udělal dobře,“ plánuje druhý hostitel, který uvaří ve VIP Prostřeno s datem 22.1. 2013. Olga Šípková to vidí na hutnou českou a krajovou kuchyni. Má pravdu? Petrovo „jizersko-horské menu chudého chalupníka“ potěší herce Romana Štabrňáka, který má rád českou klasiku. „Předkrm je z mé hlavy, jsou to „sýry z jizerské krávy se zlatou cibulí,“ představuje Petr Urban svoje čtyři chody a jednotlivé recepty.

Propagaci regionálních sýrů doplní karamelizovaná šalotka.Místní kluci si tady dělaj mezi sebou Prostřeno, tak jsem se to od nich naučil. Hosté budou překvapený, že naše jizerský krávy mohou konkurovat těm francouzskejm.“ Chlupatá chundelka je polévka, chlupaté budou i knedlíky a k nim panna z vepře s vysockým zelím. Je zima a vepřové si dá ráda i Simona Chytrová. Přílohou k panence je vysocké zelí – prý mistr světa v zelí. Bohužel je studené a to Simonu v úterý 22.1. 2013 nepotěší.

Dezert „vyběhlík“ je s borůvkami a téměř jako z Dvanácti měsíčků.Tomu nebudete věřit, ono to normálně vyběhne z toho pekáče ven,“ slibuje Petr Urban. „Tipoval bych ho na dobrýho kuchaře, až gurmána,“ myslí si o Petrovi Roman. Na chlupaté knedlíky se moc těší Simona, která pochází z Podkrkonoší. Chundelka stále leží v hlavě Olze, která netuší, že má úzkou spojitost právě s knedlíky, které se v základu na polévku vařily. Nebude to recept na zelňačku a Simoně chutná jako kyselo.

Před Petrovou chalupou to pěkně klouže: „Trochu jsem ho podezíral, že večer před tím tam ještě vylil kýbl vody, aby nám ten příchod udělal veselejší,“ balancuje na kopci ve VIP Prostřeno Petr s Olgou, kteří přinášejí basu piv. „Je to člověk několika tváří, usoudí Olga po prohlídce erotických, duchovních i sportovních obrazů v hostitelově ateliéru. „Rozkošný hostitel“ Petr Urban byl podle cvičitelky ale trošku nervní, „už to nebyl takový ten suverén. Hrozně mu záleželo na tom, abychom si pochutnali!

Jako když mu ve VIP Prostřeno uletělo stádo včel, Petr ani nevnímá otázky hostů. „Není to jídlo suché? Mámo, přilej tam trochu té omáčky,“ diriguje Petr Urban ženu Inku, která mu je po celý večer k ruce. „Petr je svůj, já jsem čekala přesně to, co předvedl,“ říká Simona, která oceňuje domácké prostředí. I Roman atmosféru roubenky hodnotí „na tisíc procent“ a ve VIP Prostřeno s datem 22.1. 2013 mu chutná i moučník.

Překvapilo mě to, bylo to moc dobrý,“ chválí „vyběhlíka“ s borůvkami a vezme si recept. „Už si tykáme, je to pohoda na to, že se vidíme podruhý. Super, máš to tady Petře moc hezký,“ libují si s plnými bříšky naše celebrity v úterním VIP Prostřeno. A už se těší na čtvrtek, kdy soupeře pohostí herci Roman Štabrňák a Simona Chytrová.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Petr Urban
již v úterý 22.1. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !