Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 22.1. 2013 – Olga Šípková

22. 01. 2013 | Televizní tipy
Tento týden to bude ve VIP Prostřeno vyrovnaná sestava – dvě ženy a dva muži. Moc se zatím neznají nejpopulárnější česká cvičitelka Olga Šípková, někdejší mistryně světa v aerobiku, která prostře ve svém domě jako první.

Co zdravého uvaří a jaký má vztah k dietám? To zjistíme již v úterý 22.1. 2013.
Křehce působí také manželka režiséra Víta Olmera, herečka Simona Chytrová, která občas „fušuje“ i do výtvarného umění. V ateliéru je doma sáňkař a kreslíř Petr Urban, jenž celebrity pozve v úterý k sobě na Smržovku do Jizerských hor.

VIP Prostřeno 22.1. 2013 – Olga ŠípkováPosledním mužem je kladenský herec Roman Štabrňák, protagonista seriálu Cesty domů, který se vrací na obrazovku. Rád jí a je s ním vždycky legrace, takže ideálně doplní čtvrteční dvojitou porci VIP Prostřeno na Prima family.

VIP Prostřeno 22.1. 2013 – Olga Šípková:


Já jsem se snad v životě nezasmála v kuchyni jako dneska,“ říká o natáčení pořadu VIP Prostřeno naše nejslavnější cvičitelka a někdejší mistrně světa v aerobiku Olga Šípková. „Jsem normální ženská, která má dvě báječný děti a skvělýho manžela. Mám štěstí v životě, že moje práce je zároveň i mým koníčkem,“ říká spokojená Olga Šípková, která si už své hlavní sny splnila. Bydlí v pěkném vlastním domě, podařilo se jí mít druhé dítě, má síť úspěšných fitcenter.

Chci být v pohodě a už dělat jen to, co mě baví,“ tvrdí. Stále atraktivní a energická žena pozve hosty VIP Prostřeno do svého krásného domečku. Úmysl „uvařit něco, čím všechny ohromí“, vystřídala racionální úvaha udělat v úterý 22.1. 2013 něco, co má tisíckrát vyzkoušené. Takže na řadu přijde v úterý „oblíbený salátek s gorgonzolou, poctivý kuřecí vývar s domácími nudlemi, kuře na medu s provensálským kořením a báječný kynutý koláč s borůvkami a drobenkou“. Simona, na jejíž postavě je znát, že jídlu moc nedá, se na poslední chod moc netěší.

Koláč dělala moje babička, ale nejsem na sladký recepty a na kynutý už vůbec ne,“ přiznává. Prý ani péct neumí a moc ji to nebaví. To oba pánové sbodnou, na co přijdou. Také to nejsou žádní drobečkové. „Co si víc přát?“ říká naopak k moučníku Roman. „Snad jedině, že borůvky Olga Šípková sám nasbírala.“ A opravdu prý jsou z lesa za Olžiným domem.

Jablko podle ní skvěle koresponduje s chutí italské gorgonzoly v předkrmu. „Piniový oříšek jsem snad v hubě ještě neměl,“ přiznává jizerský svéráz Petr Urban. „Na Smržovce nerostou...“ I když se hosté ještě téměř neznají, Olga Šípková se o zábavu vůbec nebojí. Zato prý nestojí o negativní komentáře. Je to vtip, jak říká? Protože Petr není rozený diplomat, „je to protipól mého naturelu,“ míní Simona. Téma u jídla jsou překvapivě diety. „Dva dny nejím vůbec a mám osm kilo dole,“ tvrdí karikaturista.

Recept na kuřecí vývar je na hosty trochu slabý, Petr si prý dělá doma poctivější a zeleniny by snesl klidně i méně. Simoně se zase zdály nudle v úterním VIP Prostřeno převařené, u Romana doma se víc solí a koření. Největší úspěch má hlavní chod. Co Simona a její recept na kuřátko? To zjistíme již v úterý 22.1. 2013!

Kuřecí mi přijde nudný, hlavně ho vařím našemu jezevčíkovi, ale bylo to úžasný, tu kůrku bych tak neudělala,“ vezme drůbež na milost. Jaká bude Olžina zábava? Zacvičíme si? Ne, návštěva zůstane u stolu a při hře se zase pozná trochu lépe. „Je to takový chasník, který říká, jak to je,“ myslí si o Petrovi Olga Šípková. „Vždycky vyzkouším, kam až můžu zajít, já to beru zkrátka, říká neřízená střela Petr Urban, který uvaří ve VIP Prostřeno příště.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Olga Šípková
již v úterý 22.1. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tuhle paní Šípkovou fakt nemusím...přijde mi afektovaná...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles