Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 21.2. 2013 – Michaela Kuklová

21. 02. 2013 | Televizní tipy
V úterý se v pořadu VIP Prostřeno jako kuchaři představili Jiří Berousek a Daniela Šinkorová. Zatím jde o hodně vyrovnaný souboj, i když Jirkovi výrazně pomohla medvědice Máša na motorce. A jak to bude ve čtvrtek 21.2. 2013? Jako třetí se v kuchyni předvede „princezna Jasněnka“ alias Michaela Kuklová a hned po ní zpěvačka se silným hlasem Marcela Březinová.

Pokračovatel cirkusového rodu je trochu ješita a cítí se ukřivděný – zatímco dámy si čile vyměňují recepty, po něm nikdo žádný recept nechce. Proč? Soupeřky mu to ve VIP Prostřeno hladce vysvětlí a ještě Jirku zasypou spoustou pusinek. Odpustí mu ale nenáviděný zázvor? Vše uvidíte v tuplované porci VIP Prostřeno ve čtvrtek 21.2. 2013 večer jen na Prima family.

VIP Prostřeno 21.2. 2013 – Michaela Kuklová:


VIP Prostřeno 21.2. 2013 – Michaela KuklováVe čtvrtek 21.2. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Michaela Kuklová.
„Nerada se v kuchyni naběhám,“ představuje účelově vybavenou kuchyni, kde bude ve čtvrtek 21.2. 2013 vařit, první čtvrteční hostitelka Michaela Kuklová. Maminka a herečka si do VIP Prostřeno připravila zajímavé menu o dvou předkrmech, s polévkou z mrkve, řízkem ze svíčkové, brambory z papiňáku a výbornou roládou podle receptu bývalé tchyně.

Bude Michaela Kuklová stejně šikovná jako maminka Jirky Pomeje, u které jí moučník zachutnal? Hostitelka surovinami nešetří, takže by její recepty mohly být ňamka. Porthaus se jmenuje smažená svíčková, což bude pro většinu soupeřů novinka. „Může být z vysokého roštěnce, to ale neriskuju, je to řízek, tak ať se pomějou!“ přeje Michaela Kuklová hostům.

Daniela „flákotu“ z kvalitního hovězího tuší a svíčkovou si dá s chutí. Jirka Berousek hádá rybu, ale to je vedle jak ta jedle. Medová kuřecí křidélka většinou také nikoho nezarmoutí, zvlášť když jsou tak výborně ochucená jako Míšin předkrm. Daniele chyběla jen miska s vodou, jinak by jedla drůbež rukama. Medová marináda, medová nálada, maso se rozsýpá a rozvazuje jazyky hostů. Ale ta polévka!

V polévce je ten druhý chřest, vlastně závor a Jiří přestává jíst. Mladý Berousek se pokusí polévku konzumovat se zavázanýma očima, ale prostě to nedá. Poznal jsem to! Daniela si myslela, že ho Michaela Kuklová radši vynechá, ale kdepak, je ho tam pěkně velký kousek. Odpůrce zázvoru zato kuchařka ve VIP Prostřeno s datem 21.2. 2013 mile překvapí úvodním bonusem v podobě avokáda, pak to ale bere jako podpásovku a porušení pravidel.

Když přijde na stůl francouzské foie gras, Jiří ale pochválí svoji favoritku za výborně dochucenou domácí paštiku, což je další předkrm. U stolu je chvíli ticho jako v kostele, na řeči není čas. „Řízek byl úžasný, dělám ho doma na vyžádání, je hrozně dobrej,“ nezklamal zlatý hřeb večeře Danielu Šinkorovou. „Viděla jsem na ní, že jí na tom záleží, viděla jsem tu kuchařskou jistotu, což mě hrozně překvapilo.“ Nadšená z jídla ve VIP Prostřeno je i Marcela Březinová: „Svíčková je svíčková, lepší maso není a brambory z papiňáku dejchaly a byly skvělý.“

A skvělá je i zábava, spíš příjemná relaxace z rukou šikovných asijských masérek. „Karaoke bych jí neodpustil,“ říká Jirka. Ale čekal ho ráj zakončený nadýchanou roládou. „Nikdy jsem nejedla lepší roládu a to je umění,“ myslí si Daniela. „Je to šikovná holka,“ chválí hostitelku ve VIP Prostřeno s datem 21.2. 2013 zpěvačka Marcela.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Michaela Kuklová
již ve čtvrtek 21.2. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jo jo taky to tak mám.
Obrázek uživatelky
profil
JEJDA MÍŠA KUKLOVÁ MÁ TEĎ V SERIÁLŮ TAK ZÁPORNOU ROLI, ŽE JI MOMENTÁLNĚ NEMÁM RÁDA SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles