Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 19.2. 2013 – Jiří Berousek

19. 02. 2013 | Televizní tipy
Jiří Berousek, pokračovatel nejslavnějšího cirkusového rodu u nás, muzikálová herečka a moderátorka Daniela Šinkorová, herečka Míša Kuklová a zpěvačka Marcela Březinová, pro niž „hudba je jediným povoláním, které mohla vykonávat s láskou“, tvoří další VIP sestavu, která se bude předhánět v tom, kdo je lepší kuchař a hostitel v pořadu VIP Prostřeno.

Takže genderový poměr je zcela opačný než minulý týden – sejdou se tři půvabné ženy na jednoho mladého muže. Ten to ovšem jako krotitel mnohem větších koček a šelem určitě zvládne: „To je síla, čekal jsem aspoň jednoho chlapa, ale tři ženský!“ je zpočátku v pořadu VIP Prostřeno zaskočen Jiří Berousek, který tvrdí, že vaří podruhé v životě.

VIP Prostřeno 19.2. 2013 – Jiří BerousekJá si myslím, že je to dobrý poměr,“ soudí Marcela Březinová, která má ráda těstoviny a saláty. Míša Kuklová je na rajskou a svíčkovou, občas proloženou nějakým tím steakem. Daniela má ráda lehkou italskou kuchyni a v druhé porci úterního VIP vaření ji svým hostům také nabídne. Zvládla by určitě i tu českou, vždyť rok stála vedle Jaroslava Sapíka, když moderovala pořad Česko na talíři.

VIP Prostřeno 19.2. 2013 – Jiří Berousek:


V úterý 19.2. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Jiří Berousek, který chtěl Míšu Kuklovou za ženu. Nejen tři ženy, ale ke všemu Míša Kuklová je překvapením pro Jiřího Berouska. „Když jsi hrála v těch pohádkách, tak jsi byla moje oblíbenkyně a vždycky jsem říkal: Jé tu bych chtěl za ženu!“
Bude mladý Jiří Berousek s atletickou postavou vařit skutečně poprvé, jak tvrdí?

Ne, podruhé, protože včera si to kvůli pořadu VIP Prostřeno už trénoval. Daniela Šinkorová by nechtěla jít do zámku, protože je hrozná zima, ale u Berousků to jako na zámku vypadá. Mladý ženáč a otec dvou dcer Jiří Berousek si pro jistotu zkontroluje, co obsahují skřínky ve vlastní kuchyni, aby až to bude naostro, při vaření netápal a lépe se orientoval. Z toho vyplývá, že tradiční rozdělení rolí u Berousků funguje na sto procent.

Ovšem Jiří Berousek je šikulka a také soutěživý typ, navíc motivovaný: „Bitva je to obrovská, kdyby stáli za dveřma tři chlapi, ňoumové, tak bych se nesnažil. Ale tři pěkný baby, to v chlapovi probudí kohouta, co se naježí a chce se trochu předvádět,“ říká ve VIP Prostřeno s datem 19.2. 2013 Jiří Berousek.

Na co si tedy jako kuchař ve VIP Prostřeno troufne? Na grilování, „protože jak cestujeme, tak v létě často grilujeme a já nakládám maso.“ A jaké je tajemství dobrého receptu na marinádu? Pivo! Prvním chodem ve VIP Prostřeno jsou marinovaná jarní kuřecí prsa na grilu a na listu salátu – jarní proto, že Jiří s Marcelou se již na jaro vážně těší.

Hlavním chodem je ve VIP Prostřeno s datem 19.2. 2013 „Bylandská bašta“ – marinovaná panenka v bramboráku. A co skrývá recept na Jiříkovo sladké tajemství? Ananas na grilu, naložený v rumu, hnědém cukru a skořici. „S pečenými paprikami mi pomáhala máma, ale jinak uvidíte, vařím sám,“ přísahá sympaťák Jiří Berousek, který si nakonec nějak poradí i s prostíráním.

Jsem na sebe pyšnej,“ říká Jiří Berousek, který příjemně překvapil sám sebe, jak se mu povedl recept na hlavní chod, z něhož měl největší strach. „Protože to byl můj milovanej bramborák,“ je spokojená i Daniela, přestože jde o kaloričtější jídlo. Nikdo Jirkovi jeho „nevaření“ nevěří, dámy chválou nešetří a Jiří Berousek propadá pýše začátečníka.

Ovšem největším hostitelovým trumfem je zábava. V manéži se baví Jiří Berousek a dámám tuhne úsměv na rtech. Koho sveze medvědice Máša na motorce? Která obejme medvěda jako první? Motorkářka Daniela, nebo „ženská s koulema“ Marcela? To uvidíme již v úterý 19.2. 2013 ve VIP Prostřeno.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Jiří Berousek
již v úterý 19.2. 2013 na Prima Family

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 19.2. 2013 – Daniela Šinkorová 

VIP Prostřeno 19.2. 2013 – Daniela Šinkorová

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na tenhle díl s panem Berouskem se moc těším. Jeho medvědi jsou úžasní. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles