Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 15.1. 2013 – Jaroslava Obermaierová

15. 01. 2013 | Televizní tipy
Tentokrát to bude ve VIP Prostřeno doslova umělecký babinec. Dámy jsou z jedné branže, ale až na jednu výjimku se vzájemně moc neznají. Potká se herecké kvarteto Gabriela Filippi, Jaroslava Obermaierová, Miluše Bittnerová a Jana Krausová.

V úterý 15.1. 2013 otevře dveře svého hezkého bytu dvojnásobná maminka, herečka a moderátorka Gabriela Filippi. Hned po ní pozve kolegyně na svoji chalupu Jaroslava Obermaierová, nejzkušenější z hereček, která už v deseti letech tančila v Národním divadle.

VIP Prostřeno 15.1. 2013 – Jaroslava ObermaierováLegrace je, že například Miluše Bittnerová vaření normálně moc nedá, ale není sama. Jak se dámy popasují s vlastním vařením a rolí zábavné hostitelky uvidíte v úterý 15.1. 2013 a ve čtvrtek 17.1. 2013 jen ve VIP Prostřeno na Prima Family!

VIP Prostřeno 15.1. 2013 – Jaroslava Obermaierová:


Dvojitá porce VIP vaření pokračuje na chalupě u zkušené herečky Jaroslavy Obermaierové. „Nevařím pravidelně, toho času není moc, spíš v sobotu a v neděli,“ říká o svém angažmá v kuchyni. „Postupně jsem to dobudovala z letního domečku, syn se sem vlastně odstěhoval,“ představuje svůj druhý domov, kam jezdí už třicet let, paní Jaroslava Obermaierová.

„Od útlého mládí pracuju na divadle, v televizi, u filmu, jak kdy. Myslím, že jsem celkem hodná, kdysi jsem se vztekala, ale už jsem pochopila, že to nemá cenu. Snažím se být veselá,“ říká o sobě Jaroslava Obermaierová. Přestože je nachlazená i nevyspalá, smysl pro humor ji neopouští. Když si uvědomí, že postrádá bezlepkovou mouku, pomůže jí kamarádka hostinská? Co uvaří ve VIP Prostřeno s datem 15.1. 2013  paní Obermaierová kolegyním?

Českou klasiku, jak so domnívá včerejší hostitelka, roztomilá Gabriela Filippi? „Tři dobrý klasický chody a recepty“ očekává od Jaroslavy Jana Krausová, která miluje lidová jídla z brambor. Vyhlášené jsou například její plněné papriky nebo kohout na víně. První Jarčina specialita je předkrmem stručného tříchodového menu.

Mně tenhle recept normálně nechutná, ale ty Jarčiny papriky ano,“ chválí pokrm znalá Miluška. Větrovcovy roštěnky a moučník bez mouky jsou další chody. „Ty roštěnky jsem ještě neochutnala, o tom mi Jaroslava Obermaierová pouze vyprávěla, tak jsem zvědavá,“ těší se kolegyně Bittnerová. „To budou pikantní roštěnky, protože Větrovec byl pikantní pán,“ tipuje Jana Krausová.

Gabriela prý ani neví, jak mají roštěnky vypadat. Milovnice zeleniny se ale dočkají zeleninového nářezu. „Pak jsem se rozhodla, protože sladké je jed a já to moc nemusím, že jsem koupila dobrý holandský sýry,“ říká o překvapení v podobě moučníku bez mouky paní Jaroslava Obermaierová ve VIP Prostřeno.

Sýry hýří barvami jako talíř se zeleninou – jen oči přecházejí. „Já je naučím ovocné koláče!“ Kolegyně dostanou sýr s holandskou vlajkou a dřeváky z porcelánu. „Moučník bez mouky, čtvero ročních období, byl stejně famózní jako Vivaldiho skladba,“ chválí slaný dezert Gabriela.

Ty seš výtvarnice,“ ocení ve VIP Prostřeno s datem 15.1. 2013 servírování jídel Jana, druhou profesí výtvarnice. „Konečně se Gábina nají,“ dělají si z včerejší kuchařky legraci kolegyně. „Samá zdravá výživa, jak se ta přetvářka má ale dlouho vydržet,“ utahuje si sama ze sebe Gabriela Filippi, která přiznává, že si dá občas také ráda klobásu. Miluška ji dokonce podezírá, že si schovává pod polštářem bůček. Jak dopadne hlavní chod nazvaný po slavném herci? To uvidíme ve VIP Prostřeno s datem 15.1. 2013.

Mám moc ráda smetanový omáčky a recepty, tady to bylo moc dobrý i ty kapary,“ libuje si překvapivě dál milovnice racionální stravy. Atmosféra je stejně vynikající jako roštěnky. „Uvolněná, holky jsou všechny vtipný,“ baví Janu Krausovou. Jako „luxusní hostitelku s humorem“ vnímá Jarku i Gabriela. Na původně plánovanou zábavu naštěstí nedojde – Jaroslava Obermaierová si chtěla jít dáchnout a děvčatům svěřit mytí nádobí. Kam tedy pojedou v tom mrazivém počasí?

Do bazaru, a když se jim bude něco moc líbit, Jarka holkám něco koupí! Výběr bude náročný na čas, vetešnictví totiž ukrývá hotové poklady a dámy je umí ocenit. Jak moc se plácne Jarka přes kapsu a jak štědré bude bodování? To uvidíte v úterý 15.1. 2013 ve VIP Prostřeno!

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Jaroslava Obermaierová
již v úterý 15.1. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
plněné papriky bych si dala spíš k obědu ...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles