Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl

12. 09. 2012 | Televizní tipy
Ve čtvrtek 13.9. 2012 uvaří ve VIP Prostřeno Ladislav Kerndl, který na svém statku podává pštrosa a uspořádá rybolov. Zlatým hřebem celého týdne večeře u zpěváka Ladislava Kerndla. Finále VIP Prostřeno se odehraje kousek od Brna na jeho statku.

Hosté ve VIP Prostřeno svorně obdivují rozlehlé sídlo, za nímž jsou léta dřiny, ale i kus srdce. Šmejdění v jazzovém klubu, kde je spousta fotek a malé muzeum suvenýrů a dárků, potěší nejen Naďu Urbánkovou, která tu najde jedny ze svých slavných brýlí. Zpěvák Ladislav Kerndl podle svých slov prý přišel skoro třináctkrát o život, ale stojí nad ním anděl strážný.

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav KerndlA protože Ladislav Kerndl procestoval svět, podává ve VIP Prostřeno s datem 13.9. 2012 svá oblíbená jídla letem světem. Začneme na Moravě, opilé švestky budou marinované ve slivovici a obalené ve slanině. Mojda Maděrič znalci destilátu věří: „V tomhletom, myslím, že Ladislav Kerndl nezklame,“ těší se.

 „Dezert záměrně tajím, jelikož se moji kamarádi budou u stolu dohadovat, co to asi může být,“ říká hostitel VIP Prostřeno Ladislav Kerndl, který právě tohle včera kritizoval u Andrey. Bude to recept - tvarohové knedlíčky ze tří druhů ovoce. Ladislav Kerndl to má v paži, umí vařit, ale právě moučník, na který je pyšný, mu přinese trochu zklamání. Naďa prý nemůže bílou mouku. „Já na sladký moc nejsem,“ porýpá se v dezertu Mojda Maděrič. Ten se ale naopak moc těší na steaky ze pštrosa.

Pštrosí steaky ve VIP Prostřeno s datem 13.9. 2012. „Hlavní chod byl naprosto nedostižný,“ potvrdí po jídle a ostatní s ním vřele souhlasí. „Omáčka taco je mexická a je vyrobená z fazolí,“ upřesňuje zpěvák, který na lodi hodně odkoukal od kuchařů z Filipín. Nejen do Láďova hrdla, ale i do omáčky přijde pivo. „Kořením bude adžika, kterou mi vozí z Ruska kamarád.

Hostitel Ladislav Kerndl bere svou večeři a VIP Prostřeno s datem 13.9. 2012 vážně, upeče i domácí ciabattu. Selské brambory jsou dle bavorského receptu udělané pěkně na sádle. „Češi a Bavoráci k sobě měli vždycky blízko,“ myslí si Ladislav Kerndl a už se moc těší, co na jeho pokrmy a recepty řeknou hosté. „Já si myslím, že to zmákne levou zadní,“ předpokládá kolegyně Naďa.

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav KerndlTřicetiletá slivovice zahájí slibný večírek ve VIP Prostřeno. Předkrm splnil svoji úlohu, rozehrál chuťové buňky všech, kromě Andrey, která nemusí slaninu. Protože se Naďa při aperitivu trochu dusila, dostane flambované opilé švestky střízlivé. Dietní a šťavnaté pštrosí maso je velmi příjemné překvapení a je to v tomto týdnu poprvé, kdy si někdo přidal. „Pštros nezklame, myslím, že maso chutnalo,“ těší hostitele.

Je čas představit zábavu: „Já jsem si pro vás připravil takový zážitek, který si myslím, že ve vašich srdcích zanechá vzpomínku na návštěvu u mě.“ ¨, konstatuje Ladislav Kerndl. Hosty vezme ve VIP Prostřeno na rybolov ke svému rybníčku. Nadě je ale pstruhů líto, zato Andrea si to užívá, i když s prutem trochu zápasí. Zpěvák Ladislav Kerndl není jen výborný kuchař, ale předvede se i jako talentovaný kouzelník.

Odmítám tu informaci, že jde o poslední večer,“ zhodnotí návštěvu u Ladislava Kerndla i celý týden Naďa Urbánková, která by si VIP Prostřeno protáhla na celý měsíc.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Ladislav Kerndl
již ve čtvrtek 13.9. 2012 na Prima Family


 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 11.9. 2012 - Naďa Urbánková 

VIP Prostřeno 11.9. 2012 - Naďa Urbánková

 

VIP Prostřeno 11.9. 2012 - Mojmír Maděrič 

VIP Prostřeno 11.9. 2012 - Mojmír Maděrič

 

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová 

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl:

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice