Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno - 26.9.2019 - Irena

26. 09. 2019 | Televizní tipy
Tři muži a dvě ženy se zúčastní Prostřeno! ve východních Čechách. Úkolem královéhradeckého týdne je připravit pesto a zařadit jej do jídelníčku.

Prostřeno po prázdninách prostře v Královéhradeckém kraji, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest budou muži v převaze – tři ku dvěma ženám.

Ve čtvrtek přijde na řadu konečně Irena. Všichni jsou k ní zvědaví. Podezřívají ji totiž ze zákeřné taktiky. Je fakt, že Irena se hodně celý týden vyptává a hosté to považují za rýpání a myslí si, že Irena je taktička. A tak jí to chtějí oplatit – budou se vyptávat a snažit Irenu rozhodit. Podaří se jim to? Anebo Irena vydrží celý večer odpovídat na všetečné otázky? Irena připraví své oblíbené recepty. Hosté ale budou remcat. Nad vším. Tak například – rarášci nebudou dost raráškovatí. A co teprve salát s tajemným názvem fijore? Co se z něj vyklube? No bude to večer plný zvratů.


Prostřeno – čtvrtek 26.9. 2019 – Irena  Čeřovská (49)


Prostřeno - IrenaIrena vystudovala střední ekonomickou školu a celý život působí jako administrativní pracovnice. Je už přes dvacet let rozvedená a má dvě dospělé samostatné děti. Žije se svým přítelem Romanem a kocourem Bobíkem ve 3+kk v Hořicích. Ráda tráví čas na své zahrádce, kde pěstuje květiny, bylinky, keře a kde má okrasné jezírko s rybkami. Do pořadu Irenu přihlásil její partner, protože si myslí, že je výborná kuchařka. Pokud by vyhrála, peníze by použila na operaci očních čoček a část by věnovala zvířecímu útulku.

Charakter: Myslí si o sobě, že je klidná, přátelská, zodpovědná, cílevědomá a upřímná. Také společenská a komunikativní, občas nedůvěřivá.
Zájmy: Vaření a pečení. Dřív jezdila přes dvacet let na silničních motorkách. Nyní díky příteli, který je závodník-biker, přesedlala na kolo.
Vztah k vaření: Vaří a peče už od dětství. Nejraději připravuje česká klasická jídla, zeleninové a ovocné saláty, peče vánoční cukroví a v létě má ráda grilovaná masa a zeleniny.
Chutě: Má ráda česká klasická jídla, masové rolády a hovězí steaky. Chutnají jí ovoce, zelenina a kvalitní sýry, fazolky a česnekové brambory.
Nesnáší: Houby, ústřice a vše ze zabíjačky. Při stolování jí vadí nepořádek, špinavé nádobí a skleničky.
Motto: Nikdy neříkej, že to nejde, a snaž se – a aspoň to zkus!
Očekávání: Těší se na nové lidi, které pozná, a ochutnávku nových jídel.
Historka z vaření: Jednou dala péct slavnostní oběd do trouby, a zapomněla na něj – kurýrní služba jí přivezla nové keře na zahradu, takže šla sázet. Pak musela tři dny větrat byt a na oběd si zašli do oblíbené restaurace.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Irena

ve čtvrtek 26.9. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - 26.9.2019 - Irena:

Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !