Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno - 1.10.2019 – Pavel

1. 10. 2019 | Televizní tipy
První poprázdninové středočeské Prostřeno! svede na pět dnů dohromady tři ženy a dva muže, kteří týden zahájí. Místy to vypadá jako tři dračice kontra decentní glosátor Václav a nesmělý nemluva Pavel. Právnička Sandra, které patří poměrně konfrontační finále, má první i poslední slovo, je suverénní a hosty lustruje, aby řeč nestála, protože kdyby to bylo na Pavlovi, tak to bude skoro němé Prostřeno! Nakonec ale v pátek o vaření až tak nepůjde, nemalou roli sehraje i závist a taktika, jak už to tak občas bývá, když někdo vyčnívá z davu.

Středočeská meníčka kombinují polévkové krémy a vývary, stereotypně opakují šťouchané brambory, spíš průměrné kuchařské výkony vylepšují vydařené sladké tečky. Úkol týdne je stručný – taštičky. Zatím ještě tápající hostitelé se domnívali, že zadání zní listové těsto, ale Romana, která ve čtvrtek úkol pojala velmi svérázně a vtipně a pobavila ty, co už mají odvařeno a vědí, zmátla Sandru, na kterou rulička v pátek teprve čeká. Podíváme se do bytů i jednoho zajímavého a pěkného domu se zahradou, kde se ve skleníku odehraje poslední zábava. Kdo a proč ji bude bojkotovat? A kdo se už nechce určitě potkat? A proč Petra skoro nic nejí? Sledujte další premiérové Prostřeno! a hlasujte. Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen vás favorit, ale také vy!

Prostřeno – úterý 1.10. 2019 – Pavel Hruška (22)

Prostřeno - 1.10.2019 – PavelI další večer bude v režii muže. V úterý se u plotny předvede nesmělý stydlín Pavel. Táta od rodiny se zatím moc neprojevil, a tak jsou všichni zvědaví, jak se projeví u plotny. Pavel totiž tvrdí, že moc často nevaří. Proč se tedy přihlásil? A není to od něj troufalé? Jít do pořadu o vaření? Pavel se ale osmělí a vsadí na zeleninový salát, kuřecí vývar, roládu z krůtích prsou a vafle s čerstvým ovocem a domácí šlehačkou. Bude tohle menu dost nóbl pro jeho hosty? Při čtení menu se hosté obávají, že nebude příloha. Toho se ale bát nemusí. Zato přijdou jiné kritické momenty. Jak si s nimi hostitel poradí? A ustojí i nějakou tu kritickou poznámku.

Pavel  obsluhuje čerpací stanici a do soutěže ho přihlásil jeho šéf.
Druhý hostitel Pavel má s přítelkyní již skoro ročního syna. Rodinka bydlí v patře rodinného domu, přízemí obývají rodiče, kteří prý mladým hodně pomáhají. Pavel, který si dnes bude muset své vaření odprezentovat a pohostit soupeře, to nebude mít lehké. Je nesmělý a ke svému vaření je i dost sebekritický, a přestože má krédo „věřit si“, sám si moc nevěří. Doma v kuchyni zatím spíš jen tak experimentoval. Všechno je to taková Pavlova velká premiéra, a tak není divu, že se mu při krájení zeleniny do kuřecího vývaru třesou ruce. Drůbeží maso úternímu menu kraluje, je též součástí předkrmového zeleninového salátu i hlavního chodu, což je roláda z krůtích prsou plněná mletým masem a slaninou. Obrovský flák masa, ještě plněný další masem? To se někomu zdá divné a zbytečné, jenže Pavlovi to takhle chutná a pepřem ani grilovacím kořením nešetří. O příloze menu nic neříká, ale budou to – světe div se - oblíbené šťouchačky. Se sladkou tečkou by Pavlovi mohl pomoci přístroj, protože plánuje vafle s ovocem a šlehačkou. Jenže Pavel dal do těsta na vafle místo hladké mouky hrubou. Jak tohle dopadne? Konec dobrý, všechno dobré? Zeleninu a opečené kuřecí maso v prvním chodu spojí majolka a tatarka, obojí koupené. „Proč vývar nevypadá jako ten od maminky?“ diví se Pavel. Asi zapomněl sbírat pěnu a doufá, že druhý chod bude aspoň chutnat jako ten maminčin. Zavařené moučné noky jsou trochu tuhé a polévka se soupeřům i hostiteli zdá nedochucená. Hlavní chod dopadl docela dobře: maso je měkké, chutné, bohužel i sušší a není k němu žádná šťáva nebo omáčka. Na zábavu si hostitel připravil šipky, a když je večírek u konce, spadne Pavlovi ze srdce velký kámen – jeho večeře nebyla nakonec žádný propadák a vafle slavily úspěch, přestože se šlehačka poněkud zdrcla. 

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je tiché klidné povahy a není moc výřečný. Jinak je ale usměvavý a veselý.
Zájmy: Rád jezdí na kole a hraje fotbal.
Vztah k vaření: Vaří rád, právě proto ho jeho šéf do soutěže přihlásil. Často připravuje maso a masové pokrmy.
Chutě: Má rád polévky, maso, steaky, omáčky a vede u něj česká kuchyně – miluje svíčkovou.
Nesnáší: Koprovou omáčku, lečo a mořské plody.
Motto: Věřit si!
Očekávání: Těší se na dobrou partu lidí a doufá, že prožije týden plný zábavy.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pavel

v úterý 1. 10. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - 1.10.2019 – Pavel:

Prostřeno - 1.10.2019 – Pavel
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !