Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – Věra – 15.12. 2017

15. 12. 2017 | Poslední díl
Moravskoslezské Prostřeno! představí tři ženy a dva muže a diváky hodně překvapí. To tu ještě nebylo! Poprvé v historii pořadu muselo být natáčení přerušeno! Naváže se až po několika týdnech. Proč? Hosté se tak pohádali? Ne, během jídla omdleli a tři z nich odvezla záchranka do nemocnice! Kdo za to může? Nejnápadnější z hostitelů Pavel, u kterého se to ve středu stalo?

Ajťák, dobrodruh, cestovatel chodí na večeře bos, je dost upovídaný, má spoustu životních zážitků a další, který se odehrál pod dohledem kamer přímo u něj doma, si do svého životopisu – asi nerad – přidá. Hosté, hlavně Lucie, je na Pavla pěkně naštvaná, usmíří se ti dva nakonec? Lucie a Šárka, to jsou dvě soupeřky se zajímavými, ale smutnými osudy a obě ženy by moc potřebovaly vyhrát. Lucka bude kvůli synovi klidně taktizovat, vyjde jí to?

Prostřeno – Věra – 15.12. 2017Každý by si přál hlavní výhru šedesát tisíc korun, ale hodně mohou ovlivnit i diváci. Který ze soutěžících od nich tentokrát získá nejvíce bodů? Kdo se stane vítězem divácké volby a kromě třiceti tisíc získá i řád Zlaté vařečky? Kdo si podle diváků odměnu zaslouží nejvíce? Sledujte výjimečné Prostřeno! ze severní Moravy!

Prostřeno – Věra – 15.12. 2017:


V pátek 15.12. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno vedoucí zlatnictví Věra (40). Poslední hostitelka své hosty pozve do nového rodinného domu v Českém Těšíně, kde má i novou kuchyni, ale… Trouba prý začala pískat a indukční sporák ještě nemá úplně vychytaný. Tak uvidíme… Pavel dorazí opět jako poslední a je zase nepřehlédnutelný – na finále si oholil hlavu dohola. Všechny to pobavilo a hostitelka si už jen přeje, aby u ní doma panovala během poslední večeře pohoda a klid. Hosté se u ní cítí komfortně a potěší je i tradiční menu.

Jen všichni úplně netuší, co je terinka, když ale zjistí, že jde o paštiku z masa, těší se na předkrm ještě víc. Jídlo je poctivé, lákavě servírované, domácí hovězí vývar s nudlemi je silný a horký, Věra jen zapomněla na zelenou petrželku. Bude návštěva stejně chválit zlatý hřeb finále - pečenou kachnu se zelím a chlupatými knedlíky? Hosté jsou nadšeni, i Lucka si myslí, že Věřina večeře je úžasná, tentokrát nikdo hladový neodejde. A úkol týdne se kuchařce prý povedl víc než dezert „banánové pokušení“. Pavel si myslí, že kachna byla lepší než v pětihvězdičkové restauraci, k tomu pozorná hostitelka dolévá víno a stará se o nezávadnou konverzaci.

U stolu už nechce žádné velké výměny názorů! K té dojde až u zábavy, protože na hosty čeká jeden velký hlavolam. Pány to baví a mají o čem přemýšlet. A o čem ještě budou všichni přemýšlet? Existují nějaká pravidla, spolehlivé rady a doporučení, jak vyhrát Prostřeno? Jak moc se takovým „receptem“ inspirovala Věra? Nebo Lucka s Šárkou? Kdo toto výjimečné Prostřeno! nakonec vyhraje? Dívejte se, čeká vás překvapení!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Věra,
v pátek 15.12. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – Věra – 15.12. 2017:

Prostřeno – Věra – 15.12. 2017
Prostřeno – Věra – 15.12. 2017
Prostřeno – Věra – 15.12. 2017
Prostřeno – Věra – 15.12. 2017
Prostřeno – Věra – 15.12. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !