Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – Martin – 31.10. 2017

31. 10. 2017 | Poslední díl
Severní vítr je krutý, složitá je i ústecká parta, která hraje nejen o 60 tisíc u stolu, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Diváci mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc jejich hlasů, stane se vítězem divácké volby, a kromě peněz získá i řád Zlaté vařečky. Poznáme tři ženy a dva muže, bude se hodně hrát a bodovat proklatě nízko. Jedna bruneta a dvě blondýnky si jdou docela ostře po krku a dělají si naschvály, muži jsou spíš zamlklí, ne tak soutěživí jako ženy u stolu.

Rozvádějící se samoživitelka Katka soupeře zaskočí sdělením, že už v pořadu kdysi vařila a o vítězství se chce pokusit znovu. A rovnou říká, že bude taktizovat, protože je v obtížné životní situaci a výhru potřebuje jako sůl. I to je součást taktiky? Protože když soupeři poznají Katčinu realitu u ní doma, nemají pocit, že by na tom byla až tak špatně. Častěji než kdykoli jindy se bude podávat losos, a krom toho, že amatérští kuchaři z Ústeckého kraje jedí ryby, chovají doma také zvířátka; uvidíme opravdu pestrou paletu domácích mazlíčků od hada přes hlučného papouška k potkanovi, který sdílí jeden dětský pokoj kupodivu s kočičkou.

Prostřeno – Martin – 31.10. 2017A diváky také čeká zajímavá přehlídka tapet i obkladů zdí, jakými si naši soutěžící zpestřili své bydlení, tentokrát výhradně v bytech. Zábavu dvakrát zprostředkují šikovné děti – jednou Katčiny dcery a podruhé neteře Tomáše. Úkol týdne je příjemný, i když povinný „salát“ většinou stejně dopadne jako bohatší obloha talíře nebo ovoce v pohárku. I to je samozřejmě důvod ke kritice a té tentokrát uslyšíme dost a dost. Kdo to nakonec v Ústeckém kraji vyhraje? Taktička Katka, nebo se opět potvrdí, že kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku!

Prostřeno – Martin – 31.10. 2017:


V úterý 31.10. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno dobrácký Martin (31). Operátor kalící pece se musí občas docela držet, aby mu jeho vstřícný úsměv vydržel po celý večer. Katka znovu překvapí svým chováním, jídla, na která tolik spoléhal, ne všem chutnají. Přitom se tolik snažil! Jenže není to jen Katka, která občas u stolu zlobí, také Petra všechno nesní, dokonce jí vůbec málo, a Bára poté, co odvařila, je u stolu také docela často slyšet.

Martin na předkrm usmaží slané palačinky ze špaldové mouky a v těstě je i špenát, které teprve ještě dodatečně naplní bohatou oblohou. Hosté se těšili na předkrm i na vývar, který je dobrý, ale jsou ty krásné nudle, které dostanou zvlášť, opravdu domácí? Domácí jsou, ale nepřipravoval je Martin, nýbrž je uválela jeho maminka. To si ale Martin nechá radši pro sebe. Hostitele zklame ohlas na jeho hlavní chod.

Lososa na pomeranči podává s kuskusem, který holkám nechutná. A také se podivují nad tím, že má losos na sobě kůži… Nepečený dortík, se kterým si dal Martin docela práce, holkám trochu připomíná dort pejska a kočičky – je v něm prostě až moc chutí. A zábava? Ta je až moc kontaktní!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v úterý 31.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – Martin – 31.10. 2017:

Prostřeno – Martin – 31.10. 2017
Prostřeno – Martin – 31.10. 2017
Prostřeno – Martin – 31.10. 2017
Prostřeno – Martin – 31.10. 2017
Prostřeno – Martin – 31.10. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !