Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – Barbora – 30.10. 2017

30. 10. 2017 | Poslední díl
Severní vítr je krutý, složitá je i ústecká parta, která hraje nejen o 60 tisíc u stolu, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Diváci mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc jejich hlasů, stane se vítězem divácké volby, a kromě peněz získá i řád Zlaté vařečky. Poznáme tři ženy a dva muže, bude se hodně hrát a bodovat proklatě nízko. Jedna bruneta a dvě blondýnky si jdou docela ostře po krku a dělají si naschvály, muži jsou spíš zamlklí, ne tak soutěživí jako ženy u stolu.

Rozvádějící se samoživitelka Katka soupeře zaskočí sdělením, že už v pořadu kdysi vařila a o vítězství se chce pokusit znovu. A rovnou říká, že bude taktizovat, protože je v obtížné životní situaci a výhru potřebuje jako sůl. I to je součást taktiky? Protože když soupeři poznají Katčinu realitu u ní doma, nemají pocit, že by na tom byla až tak špatně. Častěji než kdykoli jindy se bude podávat losos, a krom toho, že amatérští kuchaři z Ústeckého kraje jedí ryby, chovají doma také zvířátka; uvidíme opravdu pestrou paletu domácích mazlíčků od hada přes hlučného papouška k potkanovi, který sdílí jeden dětský pokoj kupodivu s kočičkou.

Prostřeno – Barbora – 30.10. 2017A diváky také čeká zajímavá přehlídka tapet i obkladů zdí, jakými si naši soutěžící zpestřili své bydlení, tentokrát výhradně v bytech. Zábavu dvakrát zprostředkují šikovné děti – jednou Katčiny dcery a podruhé neteře Tomáše. Úkol týdne je příjemný, i když povinný „salát“ většinou stejně dopadne jako bohatší obloha talíře nebo ovoce v pohárku. I to je samozřejmě důvod ke kritice a té tentokrát uslyšíme dost a dost. Kdo to nakonec v Ústeckém kraji vyhraje? Taktička Katka, nebo se opět potvrdí, že kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku!

Prostřeno – Barbora – 30.10. 2017:


V pondělí 30.10. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Barbora (26). Brunetka Barbora, která pracuje jako technická podpora ve výrobě elektrorozvaděčů, působí dojmem, že ví, co dělá nejen v kuchyni, ale i v životě. Má partnera, jsou zatím bezdětní, zato jejich byt je plný mazlíčků. Velkého papouška nelze přeslechnout, občas hosty až vyděsí. Bára, která si hlídá linii, s partnerem pěstuje turistiku a sama cvičí, se snaží věci nezahušťovat moukou, což se jí v případě třetího chodu nevyplatí.

Její zeleninový předkrm – obložené cuketové mini pizzy prý chutnají spíš jako bramborák. Nezahuštěná je i čočková italská polévka, která hostům docela chutná, ale u hlavního chodu by byla smetanová hořčičná omáčka určitě lepší hustší, protože se v ní topí jinak chutný steak z krkovice a zeleninové upečené barevné hranolky.

Hostitelka si je toho vědoma, stejně jako toho, že její sladká tečka, „bezé rokáda“ (piškot jen z bílků) se šlehačkou, by si potřebovala ještě pár hodin „pospat“ v chladu, aby změkla a byla křehčí. Hosté si spolu během prvního oťukávacího večera i zazpívají legrační podobu písničky Holka modrooká a zatím mají pocit, že by si mohli rozumět.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
v pondělí 30.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – Barbora – 30.10. 2017:

Prostřeno – Barbora – 30.10. 2017
Prostřeno – Barbora – 30.10. 2017
Prostřeno – Barbora – 30.10. 2017
Prostřeno – Barbora – 30.10. 2017
Prostřeno – Barbora – 30.10. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !